POSLASTICA KOJA NEMA GREŠKE Tart po francuskom receptu pravićete stalno
Znaju Francuzi šta je dobro.

Tart od breskve
Možda vas zanima:
SPECIJALITET ZA SVE UKUĆANE Bolonjeze tart se lako pravi, a mnogo je ukusan
Nastavićete da pravite ovo jelo.

MEKANI BISKVIT, A SLADAK FIL Rolat od svima omiljenog voća napravićete odmah!
Pustite da vas očara ukus.

EKSPRESNO BRZA TORTA Kremasta i ukusna poslastica za iznenadne goste
Oduševićete se lakoćom pravljenja.
Sastojci:
Za koru:
300 g brašna
100 g šećera
1 kašičica praška za pecivo
150 g putera
Za fil:
200 ml kisele pavlake
100 g šećera
2 kašičice vanilin šećera
250 g bresaka
Priprema:
Pomešajte brašno, šećer i prašak za pecivo, pa dodajte otopljeni puter. Sjedinite, odvojte jednu malu lopticu testa i ostavite sa strane, a od većeg dela formirajte koru u kalupu za tart i ostavite da se hladi u frižideru. Za fil, kiselu pavlaku izmešajte sa šećerom i dve kašičice vanilin šećera. Dodajte iseckane breskve, dobro
sjedinite i rasporedite preko kore. Razvijte lopticu testa koju ste odvojili i napravite od nje tračice, pa rasporedite preko fila, kako biste dobili „šuplju“ koru odozgo. Pecite 25-30 minuta.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

HRSKAVI ITALIJANSKI KANTUČINI Neodoljivi keksići sa bademom koji super idu uz kafu ili čaj
Čuveni italijanski keksići sa bademom iz Toskane peku se dvaput kako bi bili što hrskaviji. Savršeno idu uz kafu ili čaj, a mogu da zamene desert ili užinu. Priprema je krajnje jednostavna, a ukus neodoljiv.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica u sočnom spoju sa višnjama, ukusa koji se pamti
Osvežavajuća i voćna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica sa višnjama koja budi sva čula
Kremasta i sočna, uzećete parče više.

BALA BAJANA Tradicionalni brazilski desert koji se topi u ustima
Prave se brzo i lako, a ukus je čista fantazija.

MASONICA Stari crnogorski specijalitet za savršen doručak
Služite toplo.
Komentari (0)