SLASNI BUREK SA KROMPIROM Zaboravićete na onaj kupovni, za savršen početak dana
Savršen spoj hrskavih kora i sočnog fila.

Potrebno je
Možda vas zanima:

SOČNI BUREK SA JABUKAMA Priprema je jednostavna, a ukus fenomenalan, pravićete stalno
Ukusan i sočan, za pravo uživanje.

PRAZAN BUREK Hrskavih kora i fenomenalnog ukusa, za savršen doručak
Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.

BUREK SA SIROM Savršeno se slaže sa jogurtom ili kiselim mlekom, prste da poližete
Hrskavih kora i sočnog nadeva, pravićete stalno.

BUREK SA MESOM Savršen za svako doba dana,a odlično ide uz jogurt
Hrskavih kora i sočnog nadeva, ni malo ne zaostaje za onim kupovnim.
- 500 g kora
- 600 g krompira
- 1 glavica crnog luka
- suvi biljni začin
- so
- biber
Za preliv:
- 1, 5 dcl ulja
- 2, 5 dcl vode
- 1 kašičica soli
Priprema
Rernu zagrejte na 200 stepeni. Crni luk prodinstajte na malo ulja. Skinite sa vatre pa dodajte rendani krompir i začine. Dobro promešajte. Sjedinite ulje, vodu i so. U pleh obložen papirom za pečenje ređajte po 2 kore pa ih prelivajte pripremljenom smesom. Nanesite fil preko kora. Ponavljajte postupak sve dok ne utrošite sav materijal. Prelijte zadnju koru. Pecite burek 20 ak minuta u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. Prijatno!

LAGANI TART SA LIMUNOM Kremast i sočan, po receptu bez mane
Osvežavajući desert za prave sladokusce.

ČOKOLADNA PITA OD PRHKOG TESTA Neodoljiva poslastica nestaće sa stola odmah
Super ide uz šoljicu kafe.

FOKAČA SA RUZMARINOM Mirisna pogača mekana kao duša, a slaže se sa raznim prilozima
Sočna fokača biće mekana danima.

NJOKE SA SLANINOM Italijanski klasik na gurmanski način
Pravi raj za nepca.

KRMENADLE SA PEČENIM PAPRIKAMA Sočne i zasitne, a meso se lepi za prste
Samo dodajte hleb ili prilog po želji.
Komentari (0)