SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan

Ivana Pavlović

14:00

Sezonski recepti 0

Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.

čizkejk
Shutterstock

Podloga

Čašom dobro utisnite podlogu u kalup, da se ne bi mrvila.

Masnoća 

Nemojte da stavljate manje masnu pavlaku ili sir već pratite uputstva iz recepta, da bi bio savršeno kremast.

Temperatura

Obavezno koristite sastojke sobne temperature, jedino pavlaku za šlag stavljajte iz frižidera.

Caka za pečenje

Ako pravite pečeni čizkejk na dno rerne stavite posudu sa vodom. Pomoćiće da se kolač ravnomerno peče i da se ne isuši.

"Krug" nožem

Jednim"krugom" nožem oko ivica omogućićete da se čizkejk lako izvadi u jednom komadu.

Ne služite odmah!

Izvadite kolač bar 20 minuta pre serviranja, kako bi imao savršen ukus. 

@moja.trpeza OVSENA KAŠA SA BOBIČASTIM VOĆEM Doručak za dan pun energije #mojatrpeza #fypシ #fypシ゚viral #ovsenepahuljice #foryoupage #fyf ♬ original sound - Moja Trpeza

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading