VIŠE GA NIKAD NEĆETE SPREMATI NA DRUGI NAČIN Dobro poznato jelo po NEOBIČNOM receptu
Isprobajte nešto novo.

Gulaš s pivom
Možda vas zanima:

POLAKO SE SPREMA, A BRZO JEDE Teleći gulaš će vas oduševiti na prvi zalogaj
Prepustite se ovom užitku.

RECEPT ZA TRADICIONALNI MAĐARSKI GULAŠ Jelo na kašiku koje svi volimo
Oduševiće vas ukus.

POZOVITE PRIJATELJE NA RUČAK! Oduševiće se kobasicama u PIVU
Ukus je proveren.

NAPRAVITE GA PO BAKINOM RECEPTU Gulaš sa kobasicama je jelo nedelje!
Što se duže sprema, to je ukusniji.
Sastojci:
500 g govedine od buta
1 glavica crvenog luka
1 šargarepa
2 krompira
3 čena belog luka
500 ml mesnog temeljca
2 dl crnog piva
1,5 kašika brašna
maslinovo ulje
so, biber
lovorov list
sušeni timijan
Priprema:
Luk, šargarepu i krompir isecite na deblje kolutove, meso narežite na kockice i pospite brašnom (uvaljajte svaki komadić). Na maslinovom ulju pržite luk, dodajte sitno naseckani beli luk, promešajte pa izvadite luk
iz lonca. Dodajte još maslinovog ulja i pržite kockice mesa sa svih strana. Podlijte mesnim temeljcem. Dodajte šargarepu, krompir, pivo, proprženi luk, lovorov list i timijan. Posolite i pobiberite, dobro promešajte
i pustite da se kuva na laganoj vatri oko 2,5 sati. Povremeno promešajte.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

GRANITIRANI KROMPIRIĆI Savršeno hrskavi, a super kao prilog, ukusa koji se ne zaboravlja
Dodajte uz meso ili jelo po izboru.

PUNJENI PATLIDŽAN RAJ ZA NEPCA Ručak koji će ukućani razgrabiti u trenu
Sočno i slasno jelo oduševiće i one izbirljive.

ĆUFTE U PARADAJZ SOSU Klasik domaće kuhinje koji ne izlazi iz mode, samo mu popularnost raste
Sočne i neodoljive, super idu uz pire krompir.

NAJBOLJI RECEPT ZA PROTEINSKE PALAČINKE Savršene za slatki početak dana, a uklapaju se u dijetu
Ukusne i zdrave, a daće vam energije za ceo dan.

BORANIJA SA PAVLAKOM ZA KUVANJE Savršen prilog uz šnicle ili ribu, a pravi se prelako
Kremasta i lagana, daće šmek svakom jelu.
Komentari (0)