PRAVI NEDELJNI RUČAK Ovakav recept za gulaš morate napraviti danas
Posebna aroma stiže iz Argentine.
![PRAVI NEDELJNI RUČAK Ovakav recept za gulaš morate napraviti danas](/data/images/2023-02-22/47116_goulash-g71732b23b-1280_f.jpg?timestamp=1677020400)
Pučero s govedinom
Sastojci:
1 kg govedine
2 krompira
2 batata
400 g bundeve
1 konzerva kukuruza
1 glavica crnog luka
1 praziluk
1 šargarepa
1 šaka seckanog peršuna
1 kašika maslinovog ulja
so, biber
Priprema:
Lonac napunite vodom do 3/4 i stavite da proključa. Govedinu isecite na krupne komade pa ubacite i kuvajte oko 10 minuta. Crni luk sitno iseckajte pa ubacite u lonac zajedno sa peršunom, a praziluk prepolovite i stavite i njega. Šargarepu oljuštite, isecite po volji i posle 10 minuta ubacite u lonac zajedno sa kukuruzom. Poklopite lonac i kuvajte oko 30minuta. Krompir i batat oljuštite i kratko zajedno prokuvajte, iseckajte na sitne komade i dodajte loncu pa kuvajte dok ne omekšaju. Uklonite praziluk i poslužite.
SAVET Domaćice u Argentini često preko jela preliju i maslinovo ulje
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
![JELO NA KAŠIKU KOJE USPEVA Kuvani pasulj obožavaće cela porodica](/data/images/2023-03-30/50006_christina-rumpf-qjh-bchbhis-unsplash_f.jpg)
JELO NA KAŠIKU KOJE USPEVA Kuvani pasulj obožavaće cela porodica
Ukusno jelo po bakinom receptu.
![SUPA KOJE DUŠU GREJE Napravite topao obrok po bakinom receptu](/data/images/2023-02-08/46058_supa-shutterstock-116403802_f.jpg)
SUPA KOJE DUŠU GREJE Napravite topao obrok po bakinom receptu
Jelo na kašiku koje je uvek omiljeno.
![VIŠE GA NIKAD NEĆETE SPREMATI NA DRUGI NAČIN Dobro poznato jelo po NEOBIČNOM receptu](/data/images/2023-03-22/49361_shutterstock-2106816647_f.jpg)
VIŠE GA NIKAD NEĆETE SPREMATI NA DRUGI NAČIN Dobro poznato jelo po NEOBIČNOM receptu
Isprobajte nešto novo.
![POLAKO SE SPREMA, A BRZO JEDE Teleći gulaš će vas oduševiti na prvi zalogaj](/data/images/2023-03-22/49353_shutterstock-382412866_f.jpg)
POLAKO SE SPREMA, A BRZO JEDE Teleći gulaš će vas oduševiti na prvi zalogaj
Prepustite se ovom užitku.
![brusketi sa pršutom](/data/images/2025-02-14/113995_screenshot-2025-02-14-103552_f.png)
GURMANSKI BRUSKETI NA ITALIJANSKI NAČIN Hrskavi zalogajčići sa pršutom nestaće sa stola odmah
Savršeni i hrskavi, pravićete stalno.
![giros sa piletinom](/data/images/2025-02-13/113979_screenshot-2025-02-13-221402_f.png)
GIROS SA PILETINOM Grčki specijalitet koji budi uspomene sa letovanja, u savršenom spoju ukusa
Fenomenalan i slasan, pravićete stalno.
![paša lokum](/data/images/2023-11-03/66598_pasa-lokum_f.png)
PAŠA LOKUM Turski slatkiš mekan kao duša idealan za svaku svečanost
Očaravajući slatkiš pravi se lako, a osvaja od prvog zalogaja.
![baklava sa makom](/data/images/2024-07-17/94408_shutterstock-753217501_f.jpg)
BAKLAVA SA MAKOM Neodoljiva turska poslastica koja budi sva čula, za prave sladokusce
Neodoljiva i slatka, a mak joj daje posebnu draž.
![tufahije](/data/images/2023-11-15/67958_tufahije-smanjena-1697876671_f.jpg)
PRAVA PRAVCATA BOSANSA POSLASTICA Originalni recept za tufahije - ovako se spremaju od davnina
Uz tufahije se pije kafa
Komentari (0)