PRAVI NEDELJNI RUČAK Ovakav recept za gulaš morate napraviti danas
Posebna aroma stiže iz Argentine.

Pučero s govedinom
Možda vas zanima:

JELO NA KAŠIKU KOJE USPEVA Kuvani pasulj obožavaće cela porodica
Ukusno jelo po bakinom receptu.

SUPA KOJE DUŠU GREJE Napravite topao obrok po bakinom receptu
Jelo na kašiku koje je uvek omiljeno.

VIŠE GA NIKAD NEĆETE SPREMATI NA DRUGI NAČIN Dobro poznato jelo po NEOBIČNOM receptu
Isprobajte nešto novo.

POLAKO SE SPREMA, A BRZO JEDE Teleći gulaš će vas oduševiti na prvi zalogaj
Prepustite se ovom užitku.
Sastojci:
1 kg govedine
2 krompira
2 batata
400 g bundeve
1 konzerva kukuruza
1 glavica crnog luka
1 praziluk
1 šargarepa
1 šaka seckanog peršuna
1 kašika maslinovog ulja
so, biber
Priprema:
Lonac napunite vodom do 3/4 i stavite da proključa. Govedinu isecite na krupne komade pa ubacite i kuvajte oko 10 minuta. Crni luk sitno iseckajte pa ubacite u lonac zajedno sa peršunom, a praziluk prepolovite i stavite i njega. Šargarepu oljuštite, isecite po volji i posle 10 minuta ubacite u lonac zajedno sa kukuruzom. Poklopite lonac i kuvajte oko 30minuta. Krompir i batat oljuštite i kratko zajedno prokuvajte, iseckajte na sitne komade i dodajte loncu pa kuvajte dok ne omekšaju. Uklonite praziluk i poslužite.
SAVET Domaćice u Argentini često preko jela preliju i maslinovo ulje
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

SAHER TORTA Čuvena austrijska poslastica u harmoniji neodoljivih ukusa, za prave ljubitelje čokolade
Savršen spoj čokolade i džema svaki put će vas iznova oduševiti.

HALONGOTOR Švedski kolačići sa džemom koji super idu uz čaj
Mirisni i ukusni, najbolje odmah stavite duplu meru.

NAPRAVITE MOČI BRZO I LAKO Dosimo vam jednostavan recept za omiljeni japanski slatkiš
Sočan i mekan, a topi se u ustima.

HRSKAVI ITALIJANSKI KANTUČINI Neodoljivi keksići sa bademom koji super idu uz kafu ili čaj
Čuveni italijanski keksići sa bademom iz Toskane peku se dvaput kako bi bili što hrskaviji. Savršeno idu uz kafu ili čaj, a mogu da zamene desert ili užinu. Priprema je krajnje jednostavna, a ukus neodoljiv.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica u sočnom spoju sa višnjama, ukusa koji se pamti
Osvežavajuća i voćna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
Komentari (0)