AKO STE SE UMORILI OD KLASIČNE PILETINE Spojite je sa kokosom i dobićete izvanredan ukus
Neobično jelo iz Meksika.

Piletina s kokosom
Možda vas zanima:
PREDLOG ZA SUTRAŠNJI RUČAK Piletina na OVAJ specijalno pripremljen način će vas odmah osvojiti
Nećete moći da odolite.

BAKA ZNA NAJBOLJE Paprikaš po njenom receptu je prosto neodoljiv
Sve sastojke verovatno već imate u kuhinji.

PILETINA U ŠPAGETIMA Deci će se ovakav ručak mnogo dopasti
Prosto se sprema.

SUPA KOJA GREJE DUŠU Vitaminska bomba od povrća koju možete jesti svaki dan
Povrća ima u izobilju.
Sastojci:
600 g pilećeg filea
150 g kokosovog brašna
100 g prezli
100 g brašna
2 jajeta
100 ml soka od pomorandže
50 g meda
3 kašike senfa
so, biber po ukusu
1 kašičica mlevene ljute paprike
Priprema:
Zagrejte rernu na 200 stepeni. Ugrejte ulje u većem tiganju na srednje jakoj vatri. Piletinu isecite na duge trake. U činiji pomešajte brašno s kašičicom soli i malo bibera, u drugoj umutite jaja, a u trećoj izmešajte prezle i kokos. Piletinu umačite najpre u brašno, zatim u jaje, a onda mešavinu kokosa i prezli. Pržite u tiganju po dva minuta sa svake strane, a zatim prebacite u pleh i pecite još 10 minuta. Za sos pomešajte sok
od pomorandže, med i senf, pa dodajte po želji malo ljute paprike. Poslužite toplo.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica u sočnom spoju sa višnjama, ukusa koji se pamti
Osvežavajuća i voćna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica sa višnjama koja budi sva čula
Kremasta i sočna, uzećete parče više.

BALA BAJANA Tradicionalni brazilski desert koji se topi u ustima
Prave se brzo i lako, a ukus je čista fantazija.

MASONICA Stari crnogorski specijalitet za savršen doručak
Služite toplo.

SAHER TORTA Donosimo vam originalni recept za neodoljivu čokoladnu poslasticu
Kremasta i sočna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
Komentari (0)