PRSTE DA POLIŽEŠ Rolovana piletina sa neverovatnim nadevom oduševiće vas na prvi zalogaj
Ko može piletini da odoli?

Rolovana piletina sa spanaćem
Možda vas zanima:

KO MOŽE DA JOJ ODOLI? Za ovu punjenu piletinu, tražićete porciju JOŠ
Sočna i ukusna, svima će se dopasti.
UKUSNIJA NEGO U BRZOJ HRANI Hrskava piletina u neviđenom POHU idealna za zauzete domaćice jer se brzo sprema
Klasika nikad ne izlazi iz mode.
Sastojci:
1 kg pilećeg belog mesa
3 jajeta
200 g spanaća
1 manja glavica luka
1 čen belog luka
3 kašike ulja
2 manje crvene paprike
4 dl bujona
4 lista lovora
3 kašike kisele pavlake
so, biber
čili u prahu
Priprema:
Kuvajte jaja desetak minuta. Spanać, crni i beli luk sitno iseckajte, pa luk prodinstajte na malo ulja. Paprike isecite na tanke trake. Oljuštite jaja. Zagrejte rernu na 160 stepeni. Zasecite piletinu tako da dobijete parče za rolanje. Na meso poređajte spanać, papriku i jaja, urolajte, pa povežite kuhinjskim koncem. Propržite rolat
na dve kašike ulja sa svake strane, pa ga stavite u pleh, podlijte bujonom i dodajte lovorov list. Pecite u rerni oko 70 minuta, uz okretanje. Promešajte pavlaku, posolite, pobiberite i dodajte čili pa time ukrasite meso pre serviranja.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

KARAĐORĐEVA ŠNICLA KAKVU PRAVE U KAFANI Posle ovog recepta zaboravićete sve druge
Gurmanski obrok po kafanskom receptu.

TELETINA SA KARIJEM I KOKOSOVIM MLEKOM Aromatični specijalitet u kome će uživati cela porodica
Slasno jelo držeće vas dugo sitim.

KIKIRIKI SALATA SA ŠUNKOM Pravi se lako, a pojede brzo
Slasna i ukusna, bićete oduševljeni.

ČUVENA ESTERHAZI TORTA Raskošna poslastica ukrasiće svaku svečanu trpezu, a neponovljivog ukusa
Očaravajuća i ukusna, uzećete parče više.

POMFRIT BEZ KAPI ULJA Pravi raj za nepca, a mnogo zdraviji
Služite uz meso ili jelo po želji.
Komentari (0)