PAŽLJIVO BIRAN RECEPT Napravite pileće batake u paradajz sosu
Prste da poližete!

Pileći bataci u paradajz sosu
Možda vas zanima:



SLANO AUTENTIČNO LATINO PECIVO Empanade mogu biti i slane i slatke
Oduševite sve za stolom.
JELO SAMO TAKVO! Monaška pita je neodoljiva i za svakog gosta
Laka je za napraviti.
Sastojci:
2 pileća bataka
1 glavica crnog luka
1 šargarepa
1 konzerva paradajz-pelata
2 kriške belog sira
so, biber
1 kašičica bosiljka
2 kašike ulja ili putera
Priprema:
Izvadite kost iz bataka i isecite ga na sitnije komade. Začinite. U tiganj stavite batak i pržite ga 3-4 minuta.
Dodajte crni luk sečen na kolutove i rendanu šargarepu. Pržite 2-3 minuta. Nakon toga, dodajte paradajz iz konzerve, zatim bosiljak, so i biber. Ukoliko je umak kiseo, dodajte malo šećera. Kuvajte 20 minuta uz povremeno mešanje. Na samom kraju, pre serviranja, stavite beli kravlji sir preko mesa i pospite bosiljak i svež peršun.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.


SLATKI ROLAT SA PISTAĆIMA I MALINAMA Poćiće vam voda na usta koliko je ukusan
Neodoljiv i sladak, bićete oduševljeni.

PLJESKAVICE NA VODI Jedini recept koji će vam ikada trebati, za dane najstrožeg posta
Posne i slasne, pravićete stalno.

USKRŠNJA TORTA U OBLIKU ZECA Poslastica sa kokosom koju će zbog izgleda deca voleti
Lagana i kremasta, savršena za dečije rođendane i bitne datume.

USKRŠNJI MILIBROT MEKAN KAO DUŠA Sočan i ukusan, topi se u ustima
Bogat mlekom, puterom i jajima, ukusa koji priča priče.
Komentari (0)