BOGATA I MIRISNA Čorba od bukovače je puna vitamina i svima će se dopasti
Lako se pravi.

Čorba od bukovače i leblebija
Možda vas zanima:

ORIGINALNI RECEPT Čorbu od sočiva će te stalno spremati
Neobična, a ukusna.

VRHUNSKI RECEPT ZA JAGNJEĆU ČORBU Biće najtraženije jelo u vašoj kuhinji
Nema ko je neće zavoleti.


Sastojci:
4 kašike ulja
1/2 kašičice cimeta
1 zrno karanfilića
1 kašičica kumina
1 veći luk
4 čena belog luka
2 korena đumbira
3 paradajza
1/2 kašičice kurkume
2 kašičice korijandera
so, malo čili papricice
200 g bukovače
500 g skuvanih leblebija
1 šaka peršuna
Priprema:
Zagrejte ulje i spustite cimet, karanfilić i kumin. Odmah dodajte luk, posolite i dinstajte 10 minuta. Dodajte beli luk, đumbir i paradajz, sve sitno seckano, zatim i ostale začine, osim leblebija i bukovača, dolijte i 150 ml vode i kuvajte još 20 minuta. Zatim dodajte leblebije i bukovače i dodajte još oko 300 ml vode. Krčkajte oko 10 minuta i na kraju pospite seckanim peršunom.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

BRZA PITA SA POVRĆEM Iz tiganja, gotova za tili čas, a svi će vam tražiti dodatak
Služite toplo uz jogurt ili kiselo mleko.

PASULJ NA VODI Jednostavno jelo koje svi obožavaju, samo ga upotpunite kupus salatom
Konkretno jelo savršeno za dane strogog posta.

KAROT MAFINI Klasičan desert u potpuno novim izdanju,a slađe sigurno niste jeli
Ako volite klasične mafine, ove sa medom ćete obožavati.

KUPUS NA VODI Ukusno jelo na kašiku, zamirisaće cela kuća
Ručak koji se brzo sprema, a pun vitamina.

PILETINA SA KARIJEM Pikantno jelo gotovo za 20 minuta, za savršen ručak
Služite uz kuvani pirinač.
Komentari (0)