ORIGINALNI RECEPT Čorbu od sočiva će te stalno spremati
Neobična, a ukusna.

Čorba od sočiva
Možda vas zanima:

SPREMA SE NA VODI Jeftin ručak sa sočivom zasitiće ukućane
Može da se jede i kada nije post.

PREPORUČUJEMO DA JE JEDETE ŠTO TOPLIJU Domaća čorba od svinjetine svima će se dopasti
Jelo na kašiku koje je neodoljivo.
RUČAK KOJI SE NE PROPUŠTA Kremasta piletina sa 4 vrste sira TOPIĆE vam se u ustima
Preukusan obrok za svaki dan.
Sastojci:
1 kašika maslinovog ulja
2 crna luka
2 stabljike celera
2 šargarepe
2 čena belog luka
1/2 kašike karija u prahu
5 šolja supe od povrće
3/4 šolje crvenog sočiva
1/2 šolje soka od paradajza
so, biber
Priprema:
Crni luk, beli luk, šargarepu i celer sitno iseckajte. U šerpi na srednjoj temperaturi zagrejte ulje, pa ubacite luk, celer i šargarepu. Dinstajte 5 minuta ili dok luk ne postane proziran. Dodajte beli luk i kari u prahu, pa kuvajte mešajući još minut. Dodajte supu, sočivo i sok od paradajza, pa pustite da provri, a onda smanjite temperaturu i poklopite. Neka se krčka 25 minuta ili dok sočivo ne postane mekano. Začinite po ukusu i servirajte vruće.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

MAČA LATE Zdrav i ukusan napitak razbudiće vas u momentu, za savršeno jutro
Umesto kokosovog, možete da sipate bilo koje biljno mleko.

ZAPEČENE PALAČINKE SA JABUKAMA Klasik na drugačiji način, ukusa koji priča priče
Sočne i slasne, zamirisaće cela kuća.

VEGANSKA TORTA BEZ PEČENJA Miriše na kokos i budi sva čula, a uspeva bukvalno svima
Neodoljiva poslastica gotova za tili čas, a osvaja od prvog zalogaja.

KAKO DA NAPRAVITE DOMAĆI MAJONEZ? Treba vam samo 5 minuta, a biće još ukusniji i zdraviji
Priprema je laka, a ukus neverovatan.

BANANA HLEB ZA PRAVE SLADOKUSCE Jedini recept koji će vam ikada trebati za ovaj slatkiš
Mekan i sočan, najbolje odmah stavite duplu meru.
Komentari (0)