PRSTE DA POLIŽEŠ Pasta s paradajz sosom svima će se dopasti
Jelo koje ne može loše da ispadne.
Pasta s paradajz sosom
Sastojci:
1 veća šargarepa
1 glavica crnog luka
1 celer
1 paradajz pelat
so, biber
šećer
bosiljak
pasta
maslinovo ulje
Priprema:
Iseckati crni luk, celer i šargarepu, pa sve to dobro propržiti. Dodati potom paradajz pelat, ukuvati, začiniti, procediti i dodati u kuvanu pastu.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
RECEPT ZA SVE UPOSLENE DAME Legendarno italijansko jelo koje se brzo i lako priprema
Dok trepneš biće gotovo.
Najpoznatiji kuvar na svetu Džejmi Oliver u svoj perfektan paradajz sos za pastu stavlja nešto što mi uvek bacamo (VIDEO)
Potrebno vam je tek nekoliko sastojaka, a kao i uvijek, najveća tajna krije se u začinima - Džejmi koristi listove bosiljka, ali i njegove stabljike koje najčešće završe u smeću a ne bi trebalo.
VEGANSKA PASTA IZ JEDNE ŠERPE Ukusan obrok koji će vas brzo zasititi
Ne može kremastije.
KARBONARU SVI VOLIMO Pripremljene špagete na ovaj način otopiće vaša nepca
Prosto, a tako ukusno.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)