PRSTE DA POLIŽEŠ Pasta s paradajz sosom svima će se dopasti
Jelo koje ne može loše da ispadne.
Pasta s paradajz sosom
Sastojci:
1 veća šargarepa
1 glavica crnog luka
1 celer
1 paradajz pelat
so, biber
šećer
bosiljak
pasta
maslinovo ulje
Priprema:
Iseckati crni luk, celer i šargarepu, pa sve to dobro propržiti. Dodati potom paradajz pelat, ukuvati, začiniti, procediti i dodati u kuvanu pastu.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
RECEPT ZA SVE UPOSLENE DAME Legendarno italijansko jelo koje se brzo i lako priprema
Dok trepneš biće gotovo.
Najpoznatiji kuvar na svetu Džejmi Oliver u svoj perfektan paradajz sos za pastu stavlja nešto što mi uvek bacamo (VIDEO)
Potrebno vam je tek nekoliko sastojaka, a kao i uvijek, najveća tajna krije se u začinima - Džejmi koristi listove bosiljka, ali i njegove stabljike koje najčešće završe u smeću a ne bi trebalo.
VEGANSKA PASTA IZ JEDNE ŠERPE Ukusan obrok koji će vas brzo zasititi
Ne može kremastije.
KARBONARU SVI VOLIMO Pripremljene špagete na ovaj način otopiće vaša nepca
Prosto, a tako ukusno.
MUSAKA OD OSLIĆA Rapsodija ukusa savršena za dane posta, nećete ni primetiti da nedostaje meso
Soćna i slasna, ukućani će stajati u redu za još.
RUSKA SALATA KOCKE Priprema je jednostavna, a nema ko neće uzeti parče više
Dekorativno i sočno, ukrasiće svaku slavsku trpezu, a ukusom oduševiti goste.
MIKADO KOCKE U sočnom spoju sa omiljenim napitkom, tope se u ustima
Savršen spoj slatkiša i kafe, otopićete se od miline.
BAKA STANKIN PREBRANAC Krepi organizam u trenu, po receptu starom 40 godina
Držaće vas dugo sitim, a pravi je raj za nepca.
KIKIRIKI PUTER Kremasti namaz daje šmek svakom desertu, a najlepše ide sa palačinkama
Mažite ga samostalno na hleb ili dodajte u omiljeni desert, šta god da odaberete nećete da pogrešite.
Komentari (0)