RECEPT ZA SVE UPOSLENE DAME Legendarno italijansko jelo koje se brzo i lako priprema

Alo.rs/B. Paunović

15:00

Sezonski recepti 0

Dok trepneš biće gotovo.

trpeza
Shutterstock

Pasta sa pasuljem

Sastojci:

1 kg kuvanog pasulja

400 g špageta

1 kašika ulja

1 glavica crnog luka

1-3 čena belog luka

50 g dimljene slanine

1 koren celera

1 kockica margarina

1 kašika ulja

malo seckanog peršuna

Priprema:

Iseckani crni luk, peršun, koren celera, beli luk i slaninu propržite na ulju s margarinom. Zatim dodajte kuvani pasulj i ostavite da se sve zajedno krčka uz dolivanje vode. Kada je gotovo, umešajte obarene špagete i odmah poslužite, najbolje uz kisele krastavčiće.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading