RECEPT ZA SVE UPOSLENE DAME Legendarno italijansko jelo koje se brzo i lako priprema
Dok trepneš biće gotovo.

Pasta sa pasuljem
Možda vas zanima:

I PROLEĆE MOŽE DA POČNE! Testenina sa sremušem zdrava i ukusna
Iskoristite priliku sad kad se pojavi ova biljka.

LAGAN I BRZ RUČAK Pasta s pečurkama je obrok koji ćete spremiti za 15 minuta
Osim što nije teška priprema, jako je i zdrav obrok.

PILEĆA KARBONARA Italijanski specijalitet u savršenom spoju ukusa, prste da poližete
Sočno jelo raspametiće i one izbirljive.

PENE AL ARABIJATA PASTA Pikantno jelo koje će vas dugo držati sitim, za one izbirljive
Ako volite ljuta jela, ovu pastu ćete obožavati.
Sastojci:
1 kg kuvanog pasulja
400 g špageta
1 kašika ulja
1 glavica crnog luka
1-3 čena belog luka
50 g dimljene slanine
1 koren celera
1 kockica margarina
1 kašika ulja
malo seckanog peršuna
Priprema:
Iseckani crni luk, peršun, koren celera, beli luk i slaninu propržite na ulju s margarinom. Zatim dodajte kuvani pasulj i ostavite da se sve zajedno krčka uz dolivanje vode. Kada je gotovo, umešajte obarene špagete i odmah poslužite, najbolje uz kisele krastavčiće.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

JUNEĆI GULAŠ U CRNOM VINU Gurmanski specijalitet za one izbirljive
Sočan i drugačiji, prste da poližete.

POSNA BAKLAVA SA VIŠNJAMA Prolećna poslastica koja će vam ulepšati radnu nedelju
Služite hladnu, sečenu na komade.


CIMET ROLNICE NA VODI Pola pleha nestane dok trepnete
Najbolje služite uz šolju kafe.

TROUGAO PITICE SA MESOM Recept koji morate da probate, za najbolji doručak
Služite tople uz jogurt.
Komentari (0)