RECEPT ZA SVE UPOSLENE DAME Legendarno italijansko jelo koje se brzo i lako priprema
Dok trepneš biće gotovo.
Pasta sa pasuljem
Sastojci:
1 kg kuvanog pasulja
400 g špageta
1 kašika ulja
1 glavica crnog luka
1-3 čena belog luka
50 g dimljene slanine
1 koren celera
1 kockica margarina
1 kašika ulja
malo seckanog peršuna
Priprema:
Iseckani crni luk, peršun, koren celera, beli luk i slaninu propržite na ulju s margarinom. Zatim dodajte kuvani pasulj i ostavite da se sve zajedno krčka uz dolivanje vode. Kada je gotovo, umešajte obarene špagete i odmah poslužite, najbolje uz kisele krastavčiće.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
I PROLEĆE MOŽE DA POČNE! Testenina sa sremušem zdrava i ukusna
Iskoristite priliku sad kad se pojavi ova biljka.
LAGAN I BRZ RUČAK Pasta s pečurkama je obrok koji ćete spremiti za 15 minuta
Osim što nije teška priprema, jako je i zdrav obrok.
AMATRIČANA PASTA POMERA GRANICE DOBROG UKUSA Imaćete osećaj kao da ste u Italiji
Kremasta i slasna, svaki zalogaj je raj za nepca.
BRZA PASTA SA PASULJEM U savršenom spoju različitih ukusa, a bićete siti satima
Svaki zalogaj je raj za nepca.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)