SUTLIJAŠ SA JAGODAMA BOLJI OD ONOG KLASIČNOG Desert za sva vremena i prilike
Sutlijaš sa jagodama oboriće s nogu sve, zato najbolje stavite duplu meru.

Potrebno je
Možda vas zanima:

SUTLIJAŠ Fenomenalan domaći desert koji budi nostalgiju, a cimet mu daje poseban šmek
Neodoljivi desert oduševiće vas na prvi zalogaj.

SUTLIJAŠ SA VANILOM Fenomenalni desert koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim, iz bakine kuhinje
Brzinski desert obožavaće najmlađi, a priprema je vrlo jednostavna.

POSNI SUTLIJAŠ S KOKOSOM Neodoljivi desert koji miriše na more, ukućani će stajati u redu za još
Desert koji vraća u dane detinjstva, a kokos mu daje posebnu draž.

SUTLIJAŠ SA CIMETOM Slatkiš iz perioda detinjstva koji su pravile bake, prste da poližete
Pravi se brzo i lako, a budi nostalgiju na prošla vremena.
- 450 ml mleka
- 150 g pirinča
- 300 g jagoda
- pola limuna
- 150 g jogurta sa vanilom
- 2 kašike šećera so
- nekoliko listića nane
Priprema:
Mleko stavite da provri pa dodajte pirinač i so. Kuvajte na tihoj vatri 25 minuta, uz povremeno mešanje. Jagode operite i ostavite da se ocede. Dodajte vanilin šećer pa ostavite 20 minuta da odstoje. Operite i osušite limun. Oljuštite koru pa ocedite sok. Izmešajte sa jogurtom i šećerom. Dodajte sve u ohlađeni sutlijaš. Stavite jagode u čašu pa dodajte sutlijaš. Dekorišite jagodama i listićima nane. Bon appetit!

KARAĐORĐEVA ŠNICLA KAKVU PRAVE U KAFANI Posle ovog recepta zaboravićete sve druge
Gurmanski obrok po kafanskom receptu.

TELETINA SA KARIJEM I KOKOSOVIM MLEKOM Aromatični specijalitet u kome će uživati cela porodica
Slasno jelo držeće vas dugo sitim.

KIKIRIKI SALATA SA ŠUNKOM Pravi se lako, a pojede brzo
Slasna i ukusna, bićete oduševljeni.

ČUVENA ESTERHAZI TORTA Raskošna poslastica ukrasiće svaku svečanu trpezu, a neponovljivog ukusa
Očaravajuća i ukusna, uzećete parče više.

POMFRIT BEZ KAPI ULJA Pravi raj za nepca, a mnogo zdraviji
Služite uz meso ili jelo po želji.
Komentari (0)