POSNI KOKOS ROLAT Ima li šta slađe kad poželite nešto fino i neodoljivo
Fenomenalni desert koji osvaja na prvi zalogaj, za one izbirljive.
Potrebno je
- 250 g posnog mlevenog keksa
- 200 g šećera u prahu
- 1,5 dl sojinog mleka
- 2 kašike kakaoa
- 125 g margarina
- 100 g kokosovog brašna
Priprema:
U jednoj posudi pomešajte mleveni keks, 75 g šećera, mleko i kakao. Razvaljajte ploču debljine prsta, široku desetak centimetara. Zasebno umutite margarin sa ostatkom šećera, pa dodajte kokos. Premažite belim filom prvu razvučenu koru, pa uvijte rolat. Onda valjajte u kokosovo brašno. Ostavite rolat par sati u frižideru. Prijatno!
Možda vas zanima:
NEODOLJIVI KOKOS ROLAT I dupla mera će biti malo, a gotov očas posla
Kremast i lagan, ukusa koji priča priče.
RAFAELO ROLAT Savršeni spoj kokosa i čokolade, pola pleha nestane dok pristavite kafu
Kremast i lagan, za sve svečane prilike.
KOKOS ROLAT Miriše na plažu i more, a uspeva i potpunim početnicima
Sočan spoj kokosa sa kafom za prave kafoljubce.
KOKOS ROLAT Mirisni desert koji budi uspomene sa letovanja, po receptu koji morate da probate
Sočan i lagan desert, za sve prilike kada vam se jede nešto slatko.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)