ČIZKEJK NA NJUJORŠKI NAČIN Najpoznatiji kolač sa sirom koji se topi u ustima
Ako želite da probate najpoznatiji čizkejk na svetu, ne morate da idete do Njujorka.
Potrebno je
Za koru
- 200 g mlevenog keksa
- 100 g otopljenog maslaca
Za fil
- 600 g krem sira
- 200 g šećera
- 3 jaja
- 250 ml slatke pavlake
- 1 kašika vanila ekstrakta
Priprema
Napravite koru od mlevenog keksa i maslaca. Umutite krem sir sa šećerom, dodajte jaja jedno po jedno, zatim pavlaku i vanilu. Prelijte preko kore i pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 160 stepeni oko sat vremena. Vaš čizkejk je gotov. Bon appetit!
Možda vas zanima:
NEODOLJIVI NJUJORŠKI ČIZKEJK Mekan kao duša, a topi se u ustima, savršen za sve bitne događaje
Sočni desert nestaće sa stola odmah.
NJUJORŠKI ČIZKEJK Kremast i lagan desert topi se u ustima
Sočan i sladak, ovakav do sada niste jeli.
NJUJORŠKI ČIZKEJK Najpopularniji kolač sa sirom koji pomera granice dobrog ukusa
Sočan i mekan, pravićete stalno.
KOKOS ČIZKEJK ZA PRAVE SLADOKUSCE Kremast i lagan, poćiće vam voda na usta
Neodoljivi desert raspametiće i one izbirljive.
BRZINSKO ČUDO ZA STO! Zapečena testenina sa jogurtom i jajima – gotova za 30 minuta, nestaje iz tepsije!
Služi se toplo, a savršeno se slaže uz šolju domaće supe
POSNI PASULJ SA POVRĆEM Osvaja na prvi zalogaj, zaboravićete na onaj sa mesom potpuno
Idealno jelo za sve oni koji poste
KUVANI KISELI KUPUS SA BUTKICOM I SLANINOM Starinski recept iz Mrčajevaca, bolji čak i od sarme
Donosimo vam najbolji kiseli kupus sa suvim rebrima po kafanskom receptu iz Mrčajevaca
OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA JNA Kuvar pokazao dugo čuvani recept za pravi vojnički pasulj
Važno je znati da se pasulj ne meša do zaprške kako bi zrno ostalo celo i kako ne bi zagorevao
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci je savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
Komentari (0)