AROMATIČNA I PIKANTNA PAŠTETA OD PASULJA SE POJEDE U SLAST Po receptu pevačice Zorice Marković

Ivana Pavlović

15:00

Sezonski recepti 0

Zorica Marković, pevačica folk muzike, od 70-ih godina prošlog veka deo je srpske muzičke scene, a svojim moćnim vokalom spada u izvođače za čiji se nastup traži karta više. Da nije samo talentovana za pevanje, pokazuje i ovaj recept za namaz od pasulja, koji daje šmek svakom jelu. Njenim specijalitetima najviše se obraduju sinovi Dejan i Ilija.

pašteta od pasulja
Shutterstock
pašteta od pasulja Alo/Dejan Briza
 

Sastojci: 

  • 200 g pasulja
  • mlevena začinska paprika
  • 1 praziluk
  • 3 čena belog luka
  • 1 crni luk

Priprema:
Kuvani pasulj dobro izblendajte blenderom, da bude kao pašteta. Iseckajte praziluk, crni i beli luk, pa ih dobro izdinstajte i začinite. Pomešajte sa izblendanim pasuljem i premažite paštetu preko tosta. Prijatno!

Komentari (0)

Loading