AROMATIČNA I PIKANTNA PAŠTETA OD PASULJA SE POJEDE U SLAST Po receptu pevačice Zorice Marković
Zorica Marković, pevačica folk muzike, od 70-ih godina prošlog veka deo je srpske muzičke scene, a svojim moćnim vokalom spada u izvođače za čiji se nastup traži karta više. Da nije samo talentovana za pevanje, pokazuje i ovaj recept za namaz od pasulja, koji daje šmek svakom jelu. Njenim specijalitetima najviše se obraduju sinovi Dejan i Ilija.
Sastojci:
- 200 g pasulja
- mlevena začinska paprika
- 1 praziluk
- 3 čena belog luka
- 1 crni luk
Priprema:
Kuvani pasulj dobro izblendajte blenderom, da bude kao pašteta. Iseckajte praziluk, crni i beli luk, pa ih dobro izdinstajte i začinite. Pomešajte sa izblendanim pasuljem i premažite paštetu preko tosta. Prijatno!
Možda vas zanima:
NAMAZ KOJI ĆE VAS PRODRMATI UJUTRU Domaća pašteta od PEČENE piletine je najukusniji doručak
Svi ukućani će je obožavati!
NAMAZ KOJI MOŽE DA TRAJE DANIMA Domaća pašteta idealna za početak dana!
Elegantna i jedinstvenog ukusa.
DOMAĆI SIR BOLJI OD KUPOVNOG Napravi se brzo i lako, a ukućani će stajati u redu za još
Nestaće sa stola odmah, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
DVE NAJČEŠĆE GREŠKE KOD PRIPREME TIKVICA Zbog ovoga su gnjecave i vodenaste umesto sočne
Greške koje se potkradu i iskusnim domaćicama, a zbog kojih tikvice ispadnu gnjecave ili tvrde.
HLEB SA SUVIM GROŽĐEM I CIMETOM Slatko zadovoljstvo probudiće sva čula, a uspeva svima
Možete da ga jedete za užinu ili desert, ili da ga dodate uz omiljeni namaz.
BANANA UŠTIPCI BOLJI OD OBIČNIH Savršeni za doručak ili užinu, klasik na drugačiji način
Slasni i drugačiji, osvojiće i one koji ne vole uštipke.
ŠTRUDLA SA ROGAČEM I JABUKAMA Poslastica koja se ne odbija, a pomera granice dobrog ukusa
Klasik na drugačiji način, pravićete stalno.
Komentari (0)