TUNA PAŠTETA POMERA GRANICE DOBROG UKUSA Dodajte uz tostiran hleb ili prilog po želji

Ivana Pavlović

13:20

Sezonski recepti 0

Savršena za posne dane, a ukućani će stajati u redu za još.

tuna pašteta
Shutterstock

Potrebno je

  • 1 konzerva tunjevine u sopstvenom soku
  • 2 prepune kašike tahini paste (taan)
  • pola glavice seckanog crvenog luka
  • po ukusu beli luk u prahu (ili sveži)
  • po ukusu soli i bibera
  • pola limuna (sok)
  • 1 kašika ulja
  • 1 kašika seckanog peršuna

Priprema:

Viljuškom usitnite tunjevinu pa dodajte tahini, seckan luk i beli luk. Posolite i pobiberite pa sipajte limun. Dodajte ulje. Promešajte dobro. Pašteta je gotova. Prijatno!

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading