DOMAĆA PILEĆA PAŠTETA BOLJA OD KUPOVNE Zdrava i pikantna, za prave gurmane i one izbirljive
Bez aditiva i konzervansa, a kari joj daje poseban šmek, pravićete stalno.
Potrebno je
- 400 g belog mesa
- 1 glavica crnog luka
- 1 čen belog luka
- 1 veza peršuna
- 2 kašike senfa
- 2 kašike majoneza
- 1 kašika kečapa
- sok od pola limuna
- so, biber
- vlašac
- kari
Priprema
U rerni ispecite belo meso. Onda ga iskidajte na komade i prebacite u blender, dodajte sečen crni luk, čen belog luka, iseckanu vezu peršuna, senf, majonez, kečap, sok od limuna, soli i bibera i malo karija. Izblendajte dobro da smesa postane kompaktna. Zatim je pospite sa malo vlašca. Mažite pileću paštetu na hleb ili je dodajte kao prilog jelu. Prijatno!
Možda vas zanima:
PILEĆA PAŠTETA Za brzi doručak ili kao slasan prilog, a ukusa koji priča priče
Najbolje mažite na hleb ili dodajte kao prilog omiljenom jelu.
KADA PROBATE PAŠTETU OD PASULJA PO RECEPTU ZORICE MARKOVIĆ NEĆETE POŽELETI DRUGU Osvaja od prvog zalogaja
Zorica Marković, pevačica folk muzike, od 70 ih godina prošlog veka deo je srpske muzičke scene, a svojim moćnim vokalom spada u izvođače za čiji se nastup traži karta više. Da nije samo talentovana za pevanje, pokazuje i ovaj recept za namaz od pasulja, koji daje šmek svakom jelu. Njenim specijalitetima najviše se obraduju sinovi Dejan i Ilija.
GURMANSKA PAŠTETA U SAVRŠENOM SPOJU UKUSA Gotova za tili čas, a slasna i drugačija
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog jelu.
NAMAZ OD JAJA I LUKA Mažite samostalno na hleb ili dodajte kao prilog, daje šmek svakom jelu
Pikantan i aromatičan namaz, ovakav do sada niste jeli.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)