BEĆARAC Letnji specijalitet gotov začas, a nestaće sa stola odmah, prste da poližete

Izvor: Ivana Pavlović

13:00

Sezonski recepti 0

Sočno jelo sa paprikom i paradajzom držaće vas dugo sitim.

bećarac
Shutterstock

Potrebno je

Možda vas zanima:

  • 8 paprika
  • 4 paradajza
  • 1 glavica crnog luka
  • 2 čena belog luka
  • 2 kašike maslinovog ulja
  • so, biber
  • svež bosiljak

Priprema:
Izdinstajte luk, pa dodajte seckane paprike. Kada paprike omekšaju, dodajte paradajz i beli luk, so i biber, pa kuvajte dok se sos ne zgusne. Pred kraj u bećarac dodajte jedno jaje, sklonite s ringle i dobro promešajte.

 
img
21. 04. 2025 08:54

Najpopularnija banja u Srbiji krcata za Uskrs

img
12. 04. 2025 07:50

SVEČANOM CEREMONIJOM OTVOREN EKSPO 2025 ,,Svetska izložba je mesto susreta, napretka i inovacije“

img
14. 04. 2025 08:58

SRPSKI PAVILJON ZABLISTAO U OSAKI! Maskote Ekspa 2027. predstavljene u Japanu, imena biraju naši građani (FOTO)

img
06. 04. 2025 10:27

Na ponos Srbiji: EXPO 2027 Beograd podržao Beogradski maraton u trci za čovečanstvo

img
08. 04. 2025 13:52

VAŽAN TRENUTAK NA BEOGRADSKOJ BERZI Danas je ostvaren istorijski iskorak za srpsko tržište kapitala

img
04. 04. 2025 14:20

ISPROBAJ NAJBOLJI LIVE Igraj pametno i svakog dana pokupi bonus za klađenje uživo!

img
27. 04. 2025 19:25

STUDENTI BLOKADERI POZIVAJU NA RADIKALIZACIJU 1. MAJA "Pokušaće da izvedu novi 5. oktobar"

img
24. 04. 2025 14:02

Rezervišite na vreme svoj odmor na Egipatskim Maldivima! Uz Uskršnju akciju -10% popusta! Viša klasa putovanja

img
27. 04. 2025 16:59

Imovinsko osiguranje - ključ zaštite u neizvesnim vremenima

img
11. 04. 2025 12:35

U SUSRET EKSPU Pre Beograda na svetskoj izložbi predsatvalja se Osaka, paviljoni za prve goste se otvaraju u nedelju

Komentari (0)