TORTILJE S PASULJEM I SIROM Sočno jelo koje se brzo pravi, a pojede u slast
Slasne i sočne, a limeta im daje poseban šmek.

Potrebno je
Možda vas zanima:

DOMAĆE TORTILJE Slasne i ukusne, a držeće vas dugo sitim
Čuvajte ih u plastičnoj kesi na sobnoj temperaturi ili ih zamrznite.

VEČERA ZA 10 MINUTA Treba vam samo par tortilja i imaćete pravu gozbu
Ko kaže da je za kulinarski specijalitet neophodno provesti u kuhinji nekoliko sati, grdno se prevario.

NAJBOLJE TORTILJE SA PILETINOM Recept Jovane Joksimović pravi gurmanski raj, prste da poližete
Jovana Joksimović, novinarka i urednica K1 TV, supruga i majka, dokazuje da sve može da se postigne kad se dovoljno želi. Supruga pevača Željka Joksimovića vodi računa o ishrani, a u njenim specijalitetima najviše uživaju sin Kosta i ćerke bliznakinje, Ana i Srna. Recept za brze i ukusne tortilje sa piletinom uspeće svima, a svaki zalogaj je raj za nepca.

PUNJENA TORTILJA Hrskava spolja a iznutra mekana i sočna, jaja i šunka daju poseban šmek
Slasno jelo za prave gurmane.
- 2 tortilje
- 1 konzerva crnog pasulja
- 100 g rendanog čedara
- 1 avokado
- 1 limeta
- 2 kašike kisele pavlake
- so i biber po ukusu
Priprema:
Pasulj isperite i ocedite. Avokado izgnječite i začinite sokom od limete, solju i biberom. Na tortilje stavite pasulj, rendani sir i avokado. Urolajte tortilje i zagrejte ih na suvom tiganju dok se sir ne otopi. Poslužite tortilje sa kiselom pavlakom.

LAŽNA MIMOZA SALATA Kada probate ovaj recept zaboravićete na original, polovina nestane dok trepnete
Sočna i slasna, ukusa koji se ne zaboravlja.

LEDENE KOCKE Osvežavajući kolač koji u isto vreme i ledi i sladi, po receptu bez mane
Kremast i čokoladan, nećete moći da prestanete da ga jedete.

KREMASTI PIRE OD KARFIOLA SAVRŠEN PRILOG Dodajte meso i uživajte u slasnom obroku
Kremast i lagan, bićete oduševljeni.

PALAČINKE OD PROSA Klasik u potpuno novom izdanju, samo dodajte prilog po želji
Biće mekane i vazdušaste, a zdrave.

POSNA ŠTRUDLA SA ORASIMA Klasik koji nikad ne izlazi iz mode, za savršen početak dana
Mirisna poslastica osvojiće vas od prvog zalogaja.
Komentari (0)