KREMASTA PASTA SA RENDANIM SIROM Bila je omiljeno jelo čuvenoj holivudskoj divi, a i dalje je izgledala besprekorno
Potrebno vam je samo 4 sastojaka, a uživaćete u bogatom ukusu omiljenog jela slavne Odri Hepbern.
Potrebno je
- 200 g testenine
- 1 kašika maslaca
- 2 kašike maslinovog ulja
- 2 kašike paradajz sosa
- rendani sir po želji
Priprema:
Testeninu skuvajte po uputstvu sa kesice pa je ocedite, dodajte malo maslinovog ulja i pola kašičice maslaca, dobro promešajte i ostavite poklopljeno u šerpi da odstoji nekoliko minuta. Dodajte paradajz sos pa začinite. Izrendajte sir pa umešajte u pastu da se otopi.
Možda vas zanima:
POSNA PASTA S TUNJEVINOM Sočna i slasna, polizaćete i tanjir koliko je ukusno
Sočan spoj testenine sa tunom, za ručak koji se pamti.
NAJKREMASTIJA PASTA Sa sirom i suvim vratom, ukućani će stajati u redu za još
Sočna pasta, za prave gurmane i one izbirljive.
SOČNE KROFNE IZ RERNE Savršeno čokoladne i meke kao duša, ovakve do sada niste jeli
Neodoljive krofne oduševiće i one koji ne vole slatko.
SARA JO ZNA RECEPT ZA NAJBOLJU PASTU Sočna i kremasta, imaćete osećaj kao da ste u Italiji
Pevačica i bivša predstavnica Srbije na Evrosongu pre nekoliko godina je u jednoj emisiji podelila recept za ovo sočno jelo. S obzirom na to da je dobar deo života provela u Rimu, ne čudi što se opredelila baš za njihovu kuhinju. Svi koju su probali ovu neodoljivu pastu tvrde da bolju nisu jeli.
MAĐARICA Imamo najbolji recept za kolač koji svI u Srbiji obožavaju
Klasik koji se ne odbija, za sve svečane prilike i važne događaje.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
MAFINI SA PILETINOM Klasik na slani način koji greje dušu i telo
Ako volite klasične mafine, njihovu slanu verziju ćete obožavati.
NIJE SVAKI KESTEN JESTIV Ova vrsta samo služi za dekoraciju i veoma je štetna za ljude, čak otrovna
Popularna jesenja namirnica od koje se prave brojne poslastice, po vrsti može da bude jestiva i dekorativna, pa je važno znati razliku.
Komentari (0)