BRZI DESERT SA BUNDEVOM I KIKIRIKIJEM Drugačiji i sladak, poćiće vam voda na usta
Pravi se lako, a pojede brzo.

Potrebno je:
- 1 kg bundeve
- pola šolje smeđeg šećera
- 2 kašike maslaca
- 250 g keksa
- 50 g kikirikija
- 2 kašičice cimeta
Priprema:
Očistite i isecite bundevu na komade, pa je skuvajte. Onda je ocedite i vratite u posudu. Dodajte šećer, maslac i pola kašičice cimeta. Blendajte dok ne dobijete homogenu smesu. Keks sameljite u secku. U posudice prvo stavite keks, pa bundevu. Ređajte tako. Završite bundevom, pa pospite kikirikijem. Pustite da odstoji dva sata, pa poslužite.
Možda vas zanima:

OČARAVAJUĆI EKLERI SA KAFOM Super idu uz omiljeni napitak, a nikad kremastiji
Mirisni i savršeni, bićete oduševljeni.

KREMASTI EKLERI Super idu uz kafu, a tope se u ustima, najbolje odmah stavite duplu meru
Savršeni za sve svečane prilike, gosti će biti oduševljeni.

ČOKO MAFIN Neodoljivi slatkiš koji se topi u ustima, za savršeno jutro
Mirisni i slatki, nestaće sa stola čim se postave.

KOKOS ROLAT Mirisni desert koji budi uspomene sa letovanja, po receptu koji morate da probate
Sočan i lagan desert, za sve prilike kada vam se jede nešto slatko.

MARKIZA Nepečena poslastica očaravajućeg ukusa za sve svečane prilike
Lagana i ukusna, gosti će biti oduševljeni.

BANANAMISU Savršen spoj omiljenog kolača i voća, po receptu bez mane
Sočan i sladak, ukusa koji se pamti.

LEŠNIK BOMBICE Savršena poslastica koja ne zahteva vreme za pripremu
Služite uz kafu.

KARAMEL SUTLIJAŠ Jeftin desert skupog ukusa na kome su odrasle generacije, nema ko ga ne voli
Sočan desert nestaće sa stola odmah.

KEKS TORTA SA BELOM ČOKOLADOM Kremasta poslastica osvaja od prvog zalogaja, a uspeva svima
Pravi se lako, a pojede brzo.
Komentari (0)