Sočan i slasan, a mnogo zdraviji od kupovnog.
Potrebno je
- 1 jaje
- 200 ml suncokretovog ulja
- kašičica senfa
- kašičica soli
- kašika limunovog soka
Priprema:
Ohladite ulje u zamrzivaču 20 minuta. Koristite sve sastojke direktno iz frižidera. U blender stavite jaja, senf, so, ulje i limunov sok. Štap blendera stavite na samo dno pa blendajte 5 sekundi. Potom pomerite gore dole i mutite još 25 sekundi. Ostavite majonez u frižideru i koristite najviše 5 dana.
Možda vas zanima:
DOMAĆI MAJONEZ Od sastojaka koje već imate kod kuće, a zdrav i slasan
Zdraviji, a ni malo ne zaostaje ukusom, za onim kupovnim.
DOMAĆI MAJONEZ Ima ukus bolji od kupovnog, a gotov je za 5 minuta
Jednostavno napravite domaći majonez. Mnogo je zdraviji od kupovnog, a ulepšaće vam jelo koje pravite.
BURGER SOS Džejmi Oliver otkriva kako da bude slasan i sočan, a ukusa koji priča priče
Recept poznatog kuvara raspametiće i one izbirljive.
DOMAĆI SENF Savršeno se slaže sa viršlama i roštiljem, a nimalo ne zaostaje za onim kupovnim
Podjednako ukusan, a mnogo zdraviji.
NATAŠINA PUNJENA BUNDEVA RAJ ZA NEPCA Po receptu blogerke profila "Nacina kuhinja"
Slano jelo u špageti bundevi koje će vas oboriti s nogu, po receptu Nataše Stević
JELENINA VOĆNA ROZEN TORTA RAJ ZA SLADOKUSCE Savršena za sve važne prilike
Napravite ovu svečanu poslasticu po receptu Jelene Filić iz Velike Plane
TAJNA SAVRŠENOG RUČKA Zapečeni kremasti krompir - bogatstvo ukusa u svakom sloju
Ovaj recept je jednostavan za pripremu, a rezultati su fenomenalni - savršeno pečen krompir sa bogatim slojem sira i kremaste pavlake, koji se topi u ustima
RECEPT BAKA DRAGINJE Starinske šufnudle punjene sirom, a prelivene kajmakom
Za mlade domaćice koje se ne sećaju šta su šufnudle, bitno je istaći da je ukus sličan knedlama, ali da je ovo slana varijanta, fenomenalan za večeru
NAJBOLJI JE KADA SE DOBRO ZAMASTI Domaćinski podvarak sa butkicom po baka Mirinom receptu
Podvarak niko ne odbija, o ovaj po receptu baka Mire je neodoljiv
Komentari (0)