Fenomenalna i ukusna, prste da poližete.

Potrebno je:
- 300 g mlevenog svinjskog mesa
- glavica crnog luka
- 200 ml jogurta
- 150 ml ulja
- 4 jajeta
- 50 g susama
- 14 kašika kukuruznog brašna
- kesica praška za pecivo
- po ukusu biber
- po ukusu so
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni. Sitno seckan crni luk propržite na malo ulja pa zatim dodajte mleveno meso, i njega propržite. Posolite i pobiberite. Zasebno, u jednoj posudi umutite jaja pa dodajte jogurt i ulje. Dodajte kukuruzno brašno pomešano sa praškom za pecivo i promešajte. Onda dodajte mleveno meso pa sve dobro izmešajte. Posolite pa izlijte u pleh obložen pek papirom. Pecite proju oko 40 minuta, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni.
Možda vas zanima:

POSNA PROJA ZA SAVRŠEN VIKEND Pravi se lako, a osvaja od prvog zalogaja
Priprema je jednostavna, a ukus neverovatan.

PROJA SA ČVARCIMA Klasik na drugačiji način, ovakvu do sada niste jeli
Ako volite klasičnu proju, ovu verziju sa čvarcima ćete obožavati.

MAFINI SA SIROM SA MERAMA "NA ČAŠE" Prave se lako, a pojedu brzo i uspevaju BAŠ svima
Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.

GURMANSKA PROJA SA ČVARCIMA Fenomenalna i slasna, pravi raj za nepca
Služite uz jogurt.

DANIJELINA SAHER TORTA U SAVRŠENOM SPOJU DŽEMA I ČOKOLADE Savršena za svaku svečanost
Napravite čuvenu austrijsku poslasticu po receptu Danijele Šoškić iz Požarevca.

NEODOLJIVI PESTO SOS Sjajno se slaže sa testeninom i krompir pireom
Pravi se lako, a daje šmek svakom jelu.

JELENINA TORTA TROSTRUKI UŽITAK ZA SVE BITNE DOGAĐAJE Gosti će biti oduševljeni ukusom
Napravite ovu raskošnu poslasticu po receptu Jelene Jurošević iz Sremske Mitrovice

ČORBA OD SPANAĆA SA ORASIMA Krepi organizam u trenu
Sočna i zdrava, pravićete stalno.

Posno MEDENO srce: Ovo je NAJSOČNIJI kolač koji ste ikada probali a gotov je za POLA sata
Ovo je savršen kolač da dane posta
Komentari (0)