Ni malo ne zaostaje za onim kupovnim, a svaki roštilj je uz njega savršen.

Potrebno je
- paradajz sos
- belo sirće
- smeđi šećer
- crni biber
- kajenski biber
- senf
- so
- vorčester sos
- luk u prahu
U jednoj posudi umutite paradajz sos, sirće, šećer, bibere, senf, so, vorčester sos i luk u prahu. Stavite u šerpicu i zagrejte na umerenoj vatri, uz neprestano mešanje. Tako kuvajte 7 do 8 minuta, sve dok se ne zgusne. Sklonite sa vatre. Odmah upotrebite ili sipajte sos u hermetički zatvorenu posudu i iskoristite u roku od 3 dana.
Možda vas zanima:

BEŠAMEL SOS Biće skroz kremast i bez grudvica, a svako jelo će pretvoriti u magiju
Savršen uz ribu ili meso.

SOS OD MIROĐIJE Sve domaćice ga vole, božanstvenog mirisa, a super ide uz meso
Mirisan sos daće šmek svakom jelu.

PIKANTNA REBARCA Gurmansko jelo za one izbirljive, meso se lepi za prste
Ako volite dobro začinjena jela, ova rebarca ćete obožavati,.

PESTO SOS Brzo se pravi, a daće šmek svakom jelu, po receptu koji treba da zapišete
Brze pripreme i neodoljivog ukusa.

ALEKSANDRINA JOGURT TORTA OSVAJA OD PRVOG ZALOGAJA Brza, osvežavajuća i izdašna poslastica
Napravite sočnu poslasticu po receptu Aleksandre Nikolić

MARIJINA LONDON TORTA ZA SVE SVEČANOSTI Raskošna i neodoljiva, oduševiće sve goste
Napravite ovu neodoljivu poslasticu po receptu Marije Jovanović iz Beograda

ČUPAVA KATA Starinski kolač sa orasima za sve svečane prilike,po receptu starom 30 godina
Najbolje služite uz čaj ili kafu.

ŠEJK OD MLEVENOG KEKSA Očaravajući desert gotov za tili čas, a savršenog ukusa
Savršen kada vam se jede nešto slatko, a nemate vremena za pripremu.

OLJINA SVEČANA ČOKOLADNA MAĐARICA ZA SVE VAŽNE DOGAĐAJE Božanstvenog ukusa koji se pamti
Napravite ovaj neodoljiv kolač po receptu Olivere Andrić iz Lazarevca
Komentari (0)