Ni malo ne zaostaje za onim kupovnim, a svaki roštilj je uz njega savršen.
Potrebno je
- paradajz sos
- belo sirće
- smeđi šećer
- crni biber
- kajenski biber
- senf
- so
- vorčester sos
- luk u prahu
U jednoj posudi umutite paradajz sos, sirće, šećer, bibere, senf, so, vorčester sos i luk u prahu. Stavite u šerpicu i zagrejte na umerenoj vatri, uz neprestano mešanje. Tako kuvajte 7 do 8 minuta, sve dok se ne zgusne. Sklonite sa vatre. Odmah upotrebite ili sipajte sos u hermetički zatvorenu posudu i iskoristite u roku od 3 dana.
Možda vas zanima:
DOMAĆI BEŠAMEL SOS Daje šmek i sočnost lazanjama i ćuftama, a pravi se maltene sam
Kremast i preukusan, baš kao onaj iz restorana.
DOMAĆI BEŠAMEL SOS Savršen uz ćufte i lazanje, nema ko vam neće tražiti recept
Pravi se lako, a daće šmek svakom jelu.
TAJNI SASTOJAK ZA PARADAJZ SOS Nikad se ne biste setili, a skroz utiče na ukus
Trik je jednostavan, a sos će biti savršen.
DOMAĆI BEŠAMEL SOS Super ide uz ćufte i lazanje, a gotov očas posla, nema mu ravnog!
Daće šmek svakom jelu.
SOČNA PILETINA U KREMASTOM SOSU SA PEČURKAMA Brz i zdrav ručak, poješće se za tili čas
Pikantan recept sa piletinom za sve gurmane
SLAVICIN VOĆNI KOLAČ ZA SAVRŠEN VIKEND Lako se pravi, a topi se u ustima
Napravite ovaj neodoljivi voćni kolač po receptu Slavice Milojević iz Vranja
BORISOV BRZI KOLAČ SA BANANAMA MIRIŠE NA DOM A topi se u ustima
Napravite ovaj neodoljivi desert po receptu Borisa Krasnića iz Beograda
BILJANINA VOĆNA MAĐARICA BUDI SVA ČULA A manje teška od klasične
Napravite ovaj neodoljivi desert po receptu Biljane Petrović iz Doboja
NINA NAM JE DALA RECEPT ZA BOMBA LOLA TORTU Svakim zalogajem budi nostalgiju
Napravite ovu neodoljivu poslasticu po receptu Nine Ilić Vasić iz Valjeva
Komentari (0)