OBROK BEZ GRIŽE SAVESTI Salata koju možete jesti i u pola noći
Najukusnija je koju ćete probati.
Prolećna salata
Sastojci:
200 g sremuša
4 jajeta
400 g kukuruza iz konzerve (ili smrznuti, blanširan)
400 ml grčkog jogurta
1 kašika maslinki
morska so, biber
Priprema:
Operite sremuš i iseckajte ga sitno. Jaja skuvajte, oljuštite, dodajte kukuruz, naseckane zelene maslinke i dresing od grčkog jogurta. Posolite i pobiberite. Salatu ohladite i ukrasite listovima sremuša pred serviranje. Kombinujte s ribom ili grilovanom piletinom, odnosno ćuretinom.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
ELEGANTNA SALATA ZA SVEČANE PRILIKE Znaju Meksikanci šta je dobar obrok
Nestvarnog je ukusa.
SJAJNA KOMBINACIJA NAMIRNICA Salata od cvekle i kikirikija će se dopasti svakome!
Najavljuje ukus proleća.
MIKS POVRĆA I RIBE Salata od lososa definitivno odličan predlog za obrok na poslu
Neće vas gristi savest ako je i previše pojedete.
POTAŽ OD BUNDEVE I ŠARGAREPE Nema boljeg jela tokom tmurnih i hladnih dana, s razlogom je klasik
Poslužite toplo i pospite pečenim semenkama bundeve
SALATA SA ŠAMPINJONIMA Brzinsko jelo bez koga se posna trpeza ne može zamisliti, spremite i oduševite goste
Kada se ohladi, vaša salata je spremna za serviranje...
ČILI BEZ MESA Posno jelo po ukusu cele porodice, garantovano će tražiti još
Poslužite sa listovima korijandera i kremom od avokada...
DOMAĆI HUMUS Posna trpeza nije kompletna bez ovog namaza, savršeno je kremast i ukusan
Služite uz peciva, povrće isečeno na trakice ili kao namaz na sendvič...
ČORBA OD SOČIVA Lagan i neodoljiv obrok koji će vas ugrejati, a sprema se nikad brže
Čorbu možete pripremiti unapred i čuvati u frižideru, ili...
Komentari (0)