IDEALNO KAO HLADNO PREDJELO Ako vam je ostalo višak jaja, evo rešenja kako da ih iskoristite
Lako i korisno rešenje.

Grčka punjena jaja
Možda vas zanima:
JEDAN OD NAJLEPŠIH SPECIJALITETA Rolovana jagnjetina punjena predivnim nadevom osvojiće vas odmah!
Prepustite se čarima ovog jela.

USKRŠNJI HLEB U BUGARSKOJ Zaigrajte se praveći KOZUNAK sa najmlađima
I lepo izgleda i lepog je ukusa.

USKRŠNJA TRPEZA NE MOŽE BEZ NJE Magirica u Grčkoj je neprikosnovena
Jelo na kašiku koje će vas oduševiti.

ŠTO SE DUŽE SPREMA, TO JE UKUSNIJA Napravite jagnjeću kolenicu sa povrćem i pivom
Neodoljiv spoj ukusa i mirisa.
Sastojci:
6 tvrdo kuvanih jaja
1/4 šolje majoneza
1 do 2 kašičice senfa
2 kašike feta sira
1 kašika sitno seckanih maslina
2 kašike origana
so i biber
aleva paprika
Priprema:
Izvadite žumance u činiju u koju ćete dodati majonez, senf, fetu, masline i origano. Sve zajedno ispasirajte i promešajte. Tim nadevom napunite jaja i ukrasite ih mlevenom paprikom.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

HRSKAVI ITALIJANSKI KANTUČINI Neodoljivi keksići sa bademom koji super idu uz kafu ili čaj
Čuveni italijanski keksići sa bademom iz Toskane peku se dvaput kako bi bili što hrskaviji. Savršeno idu uz kafu ili čaj, a mogu da zamene desert ili užinu. Priprema je krajnje jednostavna, a ukus neodoljiv.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica u sočnom spoju sa višnjama, ukusa koji se pamti
Osvežavajuća i voćna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica sa višnjama koja budi sva čula
Kremasta i sočna, uzećete parče više.

BALA BAJANA Tradicionalni brazilski desert koji se topi u ustima
Prave se brzo i lako, a ukus je čista fantazija.

MASONICA Stari crnogorski specijalitet za savršen doručak
Služite toplo.
Komentari (0)