OKREPLJUJE DUŠU I TELO Čorba od ovog povrća je nešto najbolje što ćete danas probati
Očaravajući tanjir zdravlja.
Okrepljujuća krem-čorba
Sastojci:
400 g leblebija iz konzerve
1 šolja paradajz pelata
½ glavice crnog luka
1 štapić celera
1 veća šargarepa
2 čena belog luka
3 kašike putera
½ kašičice sušenog ruzmarina
1 kašičica kurkume
so, biber
Priprema:
Leblebije ocedite. Prodinstajte ih na puteru sa sitno seckanim crnim i belim lukom i šargarepom. Dodajte pelat i seckani celer. Začinite. Neka se krčka oko pola sata, pa sklonite s ringle i ispasirajte štapnim mikserom. Po želji možete dodati i malo pavlake za kuvanje.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
SUPA ZLATA VREDNA Zeleni obrok koji neguje stomak i nepce
Jednostavno se pravi.
SUPA KOJE DUŠU GREJE Napravite topao obrok po bakinom receptu
Jelo na kašiku koje je uvek omiljeno.
ELEGANTNA SALATA ZA SVEČANE PRILIKE Znaju Meksikanci šta je dobar obrok
Nestvarnog je ukusa.
VRUĆA MEKSIČKA KAFA Razbudiće vas očas posla, a tradicionalno se pije uveče
Uglavnom se dodaje sladoled od vanile, ali možete da zasladite ili aromatizujete po želji.
NAPRAVITE PRAVI DOMAĆI JOGURT: Potrebna su vam samo dva jednostavna sastojka, rezultat je neverovatan
Donosimo vam sjajan i jednostavan recept za domaći jogurt
VEČERA ZA 10 MINUTA Treba vam samo par tortilja i imaćete pravu gozbu
Ko kaže da je za kulinarski specijalitet neophodno provesti u kuhinji nekoliko sati, grdno se prevario.
CEO ŽIVOT POGREŠNO KUVATE PIRINAČ Samo ako ga ovako pripremite, biće kao iz restorana
Koliko vam se samo puta desilo da umesto rastresitog zrna, dobijete gnjecavu smesu?
VEGANSKA TORTA BUDI SVA ČULA Sa avokadom i čokoladom, poći će vam voda na usta
Sve se izblenda i prelije, nema pečenja, a oduševljava na prvi zalogaj.
Komentari (0)