BAKA JE NAJBOLJE PRAVI Preukusna goveđa supa može da se jede ceo dan!
Odlično rashladi u ove tople dane.
Goveđa supa
Sastojci:
2 kašike ulja
1 čen belog luka
prstohvat kumina
1 kašika origana
800 g govedine
2 šargarepe
2 mlada luka
4 krompira
4 kriške male bundeve
Priprema:
Zagrejte ulje u velikoj šerpi na srednjoj toploti. Dodajte, beli luk i osušeni origano. Dinstajte, uz lagano mešanje. Zatim dodajte komadiće govedine, i pecite je oko 5-6 minuta. Kada je govedina dobila boju, pridodajte joj 1,5 l vode i ostavite da proključa, a onda dodajte narendanu šargarepu, iseckani mladi luk,
krompir, bundevu. Posolite i pobiberite, dodajte i kumin. Ostavite da se kuva još 30 minuta, pa sklonite sa ringle.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
EM POPULARNA EM ZDRAVA Miso supa ponos i dika japanske kuhinje
Oduševiće vas ukus.
NISTE PROBALI OVAKAV UKUS SUPE Mađarsko jelo na kašiku od NEVEROVATNOG voća
Osvojiće vas odmah.
SUPA KOJA OČARAVA Obrok od krastavca je sve što će vam trebati pred prvomajski praznik
Spremite telo na tešku hranu.
ZAČINI SU GLAVNI U OVOM OBROKU Mongolska supa ni nalik našoj!
Oduševiće vas neobičan ukus.
BAKINA PROJA Ukus će vas odmah vratiti u detinjstvo, bolji recept ne postoji
Ispečenu proju lagano poprskajte vodom...
DOMAĆICE SU LUDE ZA OVIM RECEPTOM Spojite gibanicu i carsku pitu i dobićete najlepše jelo na svetu
Kombinacija carske pite i gibanice je čisto savršenstvo, a priprema se brzo i lako
CELA SRBIJA TRAŽI OVAJ RECEPT Krofne od dva sastojka gotove za minut
Ako ste u potrazi za jednostavnim, a ukusnim slatkišem koji će obradovati vaše ukućane, evo jednog jednostavnog recepta koji je zaludeo Internet prethodnih dana
PROJA BEZ JAJA GOTOVA ZA 20 MINUTA Ukusnija od one klasične, danima ostaje sveža
Posna proja je vrlo jednostavno i praktično jelo koje uvek možete da spremate kada imate malo vremena.
KOLAČ BEZ BRAŠNA Mekan kao pahulja, sa orahom i grizom
Možete ga preliti čokoladnom glazurom ili samo posuti šećerom u prahu
Komentari (0)