U PEČURKAMA JE CAKA Napravite preukusni rižoto za celu porodicu
Ne brinite, pirinač neće biti suv.
![U PEČURKAMA JE CAKA Napravite preukusni rižoto za celu porodicu](/data/images/2023-03-28/49805_pearl-barley-g759c7ba55-1280_f.jpg?timestamp=1679954400)
Rižoto sa pečurkama
Sastojci:
380 g pirinča
200 g kuvanog junećeg jezika
75 g šampinjona
50 g bukovače
75 g šargarepe
1 manja glavica crnog luka
1 čen belog luka
so, biber
3 kašike ulja
Za dekoraciju:
čeri paradajz
rotkvice
sveže začinsko bilje
Priprema:
U tiganju na malo ulja propržite šargarepu, crni i beli luk da omekšaju. Dodajte pečurke i začinite. Kada veći deo vlage koju pečurke puste ispari, dodajte pirinač i sve to zajedno pomešajte. Servirajte u tanjir prvo rižoto od pečuraka, pa poređajte kuvani jezik isečen na manje komade i dekorišite čeri paradajzom, rotkvicom i
svežim začinskim biljem.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
![UŽIVAJTE U ČAROBNOM UKUSU Rižoto sa morskim plodovima se lako sprema, a brzo jede](/data/images/2022-04-01/24521_paelja_f.jpg)
UŽIVAJTE U ČAROBNOM UKUSU Rižoto sa morskim plodovima se lako sprema, a brzo jede
Nije ništa komplikovano u njegovoj pripremi.
![ZAPEČENI RIŽOTO SA KOBASICAMA Nećete mu tako lako odoleti](/data/images/2023-03-17/49052_shutterstock-1853435878_f.jpg)
ZAPEČENI RIŽOTO SA KOBASICAMA Nećete mu tako lako odoleti
Neodoljivo je.
![FINO JELO SA ROŠTILJA Pomešajte povrće i uživajte u izvanrednom ukusu](/data/images/2023-05-04/53640_shutterstock-1150229588_f.jpg)
FINO JELO SA ROŠTILJA Pomešajte povrće i uživajte u izvanrednom ukusu
Iskoristite lepo vreme pa raspalite roštilj.
![TANJIR KOJI DUŠU GREJE Neodoljivo ukusna čorba sa PEČURKAMA obeležje je Kanade](/data/images/2023-05-26/55701_corba-s-pecurkama-1487914838_f.jpg)
TANJIR KOJI DUŠU GREJE Neodoljivo ukusna čorba sa PEČURKAMA obeležje je Kanade
Nećete moći da joj odolite.
![BENEDIKT JAJA Klasični doručak koji nikada ne izlazi iz mode!](/data/images/2023-03-16/48936_david-b-townsend-iqsdsfo9uui-unsplash_f.jpg)
BENEDIKT JAJA Klasični doručak koji nikada ne izlazi iz mode!
Priprema možda deluje kao izazov, ali uz dobar recept i malo strpljenja, lako možete napraviti ovo jelo kod kuće
![sok](/data/images/2023-04-21/52243_hanne-hoogendam-b5q-4lqjzkq-unsplash_f.jpg)
DOMAĆI SOK OD ZOVE Osvežavajući napitak, ukusan i prirodan bez veštačkih dodataka
Sok od zove je jedan od omiljenih prirodnih napitaka, poznat po svom osvežavajućem ukusu i brojnim zdravstvenim benefitima. Priprema je jednostavna, a rezultat je ukusan i prirodan sok bez veštačkih dodataka.
![salata](/data/images/2025-02-05/113205_shutterstock-2022687371_f.jpg)
SALATA SA PEČENIM PAPRIKAMA, LEBLEBIJAMA I MINI MOCARELOM Dodajte malo bosiljka po ukusu i uživancija je zagarantovana
So, maslinovo ulje i jabukovo sirće dodajte po ukusu.
![kaša](/data/images/2024-10-29/104531_cia-shutterstock-2152830655_f.jpg)
ZDRAV I UKUSAN DORUČAK ZA ENERGIČAN POČETAK DANA Brzo i ukusno, za zaposlene ljude!
Predlažemo ukusan i brz doručak, ovsenu kašu sa voćem i orasima
![pasulj](/data/images/2025-02-04/113123_shutterstock-2569944811_f.jpg)
STARINSKO JELO SA SAVREMENIM DODACIMA Beli pasulj sa bebi spanaćem je apsolutna fantazija, spremite ga što pre
Servirajte odmah sa prepečenim hrskavim hlebom...
Komentari (0)