BRZO I LAGANO TOPLO PREDJELO Paradajz sa parmezanom sve goste će oduševiti
Lako se sprema.
Zapečeni paradajz s parmezanom
Možda vas zanima:

ĆUFTE U CRVENOM SOSU Neodoljivost ovih kuglica postići ćete sastojkom koji se inače ne stavlja u meso
Prste ćete polizati a ukućani će se svađati ko će da oliže tanjir.

MEKAN I UKUSAN Najbolji recept za slavski kolač, lepši nećete napraviti
Recept je jedinstven.

NEKA VAM SE SVI DIVE Napravite najukusnije slavsko žito za Vidovdan
Strogo se vodite ovim receptom.

PREDJELO ZA POŽELETI Punjeni šampinjoni su jeftin obrok, a tako ukusan i zasiti brzo
Pravićete ih i bez posebnog razloga.
Sastojci:
8 velikih paradajza
7 kašika rendanog parmezana
2 čena belog luka
2 kašike maslinovog ulja
1 kašičica timijana
1 kašičica bibera
Priprema:
Svaki paradajz operite i isecite uzdužno, pobiberite ga s unutrašnje strane i poređajte u pleh ili vatrostalnu posudu. U malom tiganju kratko dinstajte sitno iseckani beli luk na maslinovom ulju, ali pazite da ne zagori. Čim luk omekša, dodajte mu timijan, promešajte i time prelijte polovine paradajza, a zatim sipajte parmezan u debljem sloju. Na svaku polovinu stavite nekoliko kapi maslinovog ulja i pecite oko 15 minuta u rerni zagrejanoj na 100 stepeni. Servirajte kao toplo predjelo.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

ZAPEČENA OVSENA KAŠA PO RECEPTU GORDONA REMZIJA Miriše božanstveno, a ukus je još bolji
Imaćete osećaj kao da jedete najbolji desert.

PUDING SA JABUKAMA ZA PRAVE SLADOKUSCE Lagani voćni desert koji će vas osvežiti u trenu
Mirisan desert neponovljivog ukusa.

MAČA LATE Zdrav i ukusan napitak razbudiće vas u momentu, za savršeno jutro
Umesto kokosovog, možete da sipate bilo koje biljno mleko.

ZAPEČENE PALAČINKE SA JABUKAMA Klasik na drugačiji način, ukusa koji priča priče
Sočne i slasne, zamirisaće cela kuća.

VEGANSKA TORTA BEZ PEČENJA Miriše na kokos i budi sva čula, a uspeva bukvalno svima
Neodoljiva poslastica gotova za tili čas, a osvaja od prvog zalogaja.
Komentari (0)