PRAVI MELEM Krem supa od belog luka je jeftina, ukusna i odlična za organizam
Lako se sprema, a verujemo da će vam se dopasti.
Sastojci:
15 čena belog luka (može i više)
1 crni luk
2 krompira
1 kocka za supu
1 litar vode
100 ml pavlake za kuvanje
300 ml vode pomešane sa 2 kašike brašna
Priprema:
Očistite crni i beli luk, krompir i isecskajte. Stavite u šerpu, dodajte kocku za supu i sipajte vodu. Kuvati oko jedan sat. Dodajte pavlaku za kuvanje i vodu u koju ste razmutili dve kašike brašna (ne sme da ima grudvice). Izmešajte i ostavite da provri na tihoj vatri.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
BORŠĆ Specijalitet ruske kuhinje slatkasto-kiselkastog ukusa, zamirisaće vam cela kuća
Jaka i mirisna, a cvekla joj daje crvenu boju.
RIZNICA VITAMINA Čorba od povrća je savršen miks koji čini ukusno jelo na kašiku
Jelo možete da obogatite dodavanjem i drugog povrća koje volite.
KUVANO JELO Čorba od koprive je lagana, zdrava i odlično će vas zasititi
Prilikom posluživanja u čorbu možete dodati malo kisele pavlake.
NIŠTA BEZ KUVANOG JELA Juneća čorba sa povrćem može da bude i kompletan ručak
U čorbu možete dodati i drugo povrće koje volite.
VRUĆA MEKSIČKA KAFA Razbudiće vas očas posla, a tradicionalno se pije uveče
Uglavnom se dodaje sladoled od vanile, ali možete da zasladite ili aromatizujete po želji.
NAPRAVITE PRAVI DOMAĆI JOGURT: Potrebna su vam samo dva jednostavna sastojka, rezultat je neverovatan
Donosimo vam sjajan i jednostavan recept za domaći jogurt
VEČERA ZA 10 MINUTA Treba vam samo par tortilja i imaćete pravu gozbu
Ko kaže da je za kulinarski specijalitet neophodno provesti u kuhinji nekoliko sati, grdno se prevario.
CEO ŽIVOT POGREŠNO KUVATE PIRINAČ Samo ako ga ovako pripremite, biće kao iz restorana
Koliko vam se samo puta desilo da umesto rastresitog zrna, dobijete gnjecavu smesu?
VEGANSKA TORTA BUDI SVA ČULA Sa avokadom i čokoladom, poći će vam voda na usta
Sve se izblenda i prelije, nema pečenja, a oduševljava na prvi zalogaj.
Komentari (0)