NA MALO DRUGAČIJI NAČIN Fina, punjena pita projara, može samostalno ili uz jelo

trpeza.rs

21:25

Bakina vanglica 0

Niko joj ne može odoleti

NA MALO DRUGAČIJI NAČIN Fina, punjena pita projara, može samostalno ili uz jelo
bakina kuhinja

Potrebno je:
2 jaja
50 mi. ulja
400 ml jogurta
1 prašak za pecivo
1,5 čaša kzkukuruznog baršna
1 2 čaša hlebnog brašna
so

Nadev :
1 veza luka
2 kuvana jaja
100 gr sira
 kockica rastopljenog maslaca

Priprema:
Umutiti jaja, dodti, ulje, jogurta, brašno i prašak za pecivo, soli i sve izmesati.

Sipati u pleh 20 cm precnika  premazan pola smese . 

Izmesati seckan luk, sir seckana jaja i rastopljen maslac.

Dodati to na pola testa rasporediti pa sipato ostatak na nadev i poravnati.
Peći na 200 stepeni C oko 40-50 min.
 

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading