SUPER RUČAK ZA DANE KADA STE PREZAUZETI Pileće rolnice po oprobanom receptu zadovoljiće vaše kriterijume
Zavoleće i najmlađi.
Pileće rolnice
Sastojci:
400 g pilećeg filea
100 g kačkavalja
100 g ajvara
50 g palente
2 ljubičasta luka
1 čaša bujona
3 korena peršuna
peršunov list
so, biber
Priprema:
Svaku šniclu izlupajte, posolite, pobiberite, premažite ajvarom i stavite kockicu kačkavalja. Urolajte i pričvrstite čačkalicom. Uvaljajte rolnice u palentu i pecite na vrelom ulju dok ne porumene. Dodjate luk isečen na četvrtine i kolutiće peršuna. Zalijte bujonom, poklopite i krčkajte oko pola sata. Gotove rolnice pospite peršunom.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
KREMASTO I UKUSNO ZADOVOLJSTVO Piletinu u sosu od pečuraka može da napravi svako
Uz dodatak vina postaće vam omiljeno jelo.
POSNI KOLAČ SA JABUKAMA Desert mekan kao duša, za prave ljubitelje voćnih kolača
Desert bez premca po receptu bez mane.
MAKEDONSKI PINĐUR BOLJI OD KLASIČNOG Nema kome se neće dopasti, a tajna je u ovome
Sočan i ukusan, mažite ga na hleb ili dodajte kao prilog.
MEKANI KAO PENA Bakini preukusni kolači sa džemom i keksom, vraćaju toplinu porodičnog doma
Prava harmonija ukusa u ustima
PAMUK KIFLICE PO BAKINOM RECEPTU Spolja hrskave, unutra mekane kao duša
Odličan izbor za slane zalogaje na zabavama i rođendanima, pamuk kiflice uvek su dobra ideja za doručak, večeru, snek na poslu ili druženja s društvom.
DOMAĆI DŽEM OD BUNDEVE Savršeno se slaže sa palačinkama, a miriše na jesen
Bilo da ga mažete na hleb ili dodate u omiljenu poslasticu, nećete da pogrešite.
Komentari (0)