SUPER RUČAK ZA DANE KADA STE PREZAUZETI Pileće rolnice po oprobanom receptu zadovoljiće vaše kriterijume
Zavoleće i najmlađi.
Pileće rolnice
Sastojci:
400 g pilećeg filea
100 g kačkavalja
100 g ajvara
50 g palente
2 ljubičasta luka
1 čaša bujona
3 korena peršuna
peršunov list
so, biber
Priprema:
Svaku šniclu izlupajte, posolite, pobiberite, premažite ajvarom i stavite kockicu kačkavalja. Urolajte i pričvrstite čačkalicom. Uvaljajte rolnice u palentu i pecite na vrelom ulju dok ne porumene. Dodjate luk isečen na četvrtine i kolutiće peršuna. Zalijte bujonom, poklopite i krčkajte oko pola sata. Gotove rolnice pospite peršunom.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
KREMASTO I UKUSNO ZADOVOLJSTVO Piletinu u sosu od pečuraka može da napravi svako
Uz dodatak vina postaće vam omiljeno jelo.
MAKEDONSKI PINĐUR BOLJI OD KLASIČNOG Nema kome se neće dopasti, a tajna je u ovome
Sočan i ukusan, mažite ga na hleb ili dodajte kao prilog.
MEKANI KAO PENA Bakini preukusni kolači sa džemom i keksom, vraćaju toplinu porodičnog doma
Prava harmonija ukusa u ustima
PAMUK KIFLICE PO BAKINOM RECEPTU Spolja hrskave, unutra mekane kao duša
Odličan izbor za slane zalogaje na zabavama i rođendanima, pamuk kiflice uvek su dobra ideja za doručak, večeru, snek na poslu ili druženja s društvom.
DOMAĆI DŽEM OD BUNDEVE Savršeno se slaže sa palačinkama, a miriše na jesen
Bilo da ga mažete na hleb ili dodate u omiljenu poslasticu, nećete da pogrešite.
AJVAR PROJICE Brzo se prave, a još su ukusnije ako odstoji jedan dan
Mnoge domaćice su već pripremile ajvar, a ovaj recept će vam pružiti mogućnost da omiljeni srpski namaz isprobate u drugačijem obliku
Komentari (0)