ČUDESNO PECIVO Mini krofne od samo 3 sastojka
Ovaj recept će vam svi tražiti
Sastojci:
- 150 grama mekog brašna
- 1,5 kašičica praška za pecivo
- 200-220 ml jogurta
Priprema:
Sjedinite sve sastojke, te smesu stavite u kesicu za zamrzavanje kojoj ste prethodno isekli vrh.
U dubokoj posudi ugrejte ulje, te istisnite testo u oblike po želji.
Pržite sve dok krofnice dok ne poprime zlatnu boju.
Izvadite ih iz ulja i ostavite na papirnatom ubrusu da pokupi višak masnoće.
Pospite ih šećerom u prahu ili premažite čokoladom.
Možda vas zanima:
VOLE IH I STARI I MLADI Recept za krofne, najmekše na svetu!
Nedelja je idealna da počastite ukućane poslasticom od testa.
CAKE ISKUSNIH DOMAĆICA Tri su ključne stvari da krofne ne upiju ulje a da budu mekše i vazdušastije
Prilikom stavljanja krofni na prženje pazite da ne preterate s količinom komada, zbog čega će temperatura ulja pasti, a krofne se neće ispeći i upiće više masnoće
LEPŠE NEGO IZ PEKARE Ovako napravljene krofne imaju svoju slatku tajnu
Verujte mi da lepše krofne, do sada, nisam nigde probala, tako da ovaj recept ostaje za mene nezamenljiv za pravljenje krofni
STARINSKI SLATKIŠ Dajemo vam recept za najmekše krofne na svetu
Za ove krofne vredi se potruditi i obradovati ukućane.
NEĆE UPITI NI KAP ULJA Starinski recept za uštipke bez jaja, zbog jednog dodatka imaju savršen ukus
U duboku posudu dodajte brašno, so, rakiju, šećer i mlaku vodu, pa zamestite testo
BAKINA PROJA Ukus će vas odmah vratiti u detinjstvo, bolji recept ne postoji
Ispečenu proju lagano poprskajte vodom...
DOMAĆICE SU LUDE ZA OVIM RECEPTOM Spojite gibanicu i carsku pitu i dobićete najlepše jelo na svetu
Kombinacija carske pite i gibanice je čisto savršenstvo, a priprema se brzo i lako
CELA SRBIJA TRAŽI OVAJ RECEPT Krofne od dva sastojka gotove za minut
Ako ste u potrazi za jednostavnim, a ukusnim slatkišem koji će obradovati vaše ukućane, evo jednog jednostavnog recepta koji je zaludeo Internet prethodnih dana
PROJA BEZ JAJA GOTOVA ZA 20 MINUTA Ukusnija od one klasične, danima ostaje sveža
Posna proja je vrlo jednostavno i praktično jelo koje uvek možete da spremate kada imate malo vremena.
Komentari (0)