ČUDESNO PECIVO Mini krofne od samo 3 sastojka
Ovaj recept će vam svi tražiti
Sastojci:
- 150 grama mekog brašna
- 1,5 kašičica praška za pecivo
- 200-220 ml jogurta
Priprema:
Sjedinite sve sastojke, te smesu stavite u kesicu za zamrzavanje kojoj ste prethodno isekli vrh.
U dubokoj posudi ugrejte ulje, te istisnite testo u oblike po želji.
Pržite sve dok krofnice dok ne poprime zlatnu boju.
Izvadite ih iz ulja i ostavite na papirnatom ubrusu da pokupi višak masnoće.
Pospite ih šećerom u prahu ili premažite čokoladom.
Možda vas zanima:
VOLE IH I STARI I MLADI Recept za krofne, najmekše na svetu!
Nedelja je idealna da počastite ukućane poslasticom od testa.
CAKE ISKUSNIH DOMAĆICA Tri su ključne stvari da krofne ne upiju ulje a da budu mekše i vazdušastije
Prilikom stavljanja krofni na prženje pazite da ne preterate s količinom komada, zbog čega će temperatura ulja pasti, a krofne se neće ispeći i upiće više masnoće
LEPŠE NEGO IZ PEKARE Ovako napravljene krofne imaju svoju slatku tajnu
Verujte mi da lepše krofne, do sada, nisam nigde probala, tako da ovaj recept ostaje za mene nezamenljiv za pravljenje krofni
STARINSKI SLATKIŠ Dajemo vam recept za najmekše krofne na svetu
Za ove krofne vredi se potruditi i obradovati ukućane.
PROJA SA MESOM Recept na čaše, gotova brzinski, a ukus rajski
Iznenadite ukućane ovom fantastičnom projom.
POSNI UŠTIPCI OD 3 SASTOJKA Hrskavi spolja, mekani unutra, a najbolje idu uz domaći pekmez od kajsija
Preukusni su, probajte, nećete pogrešiti
POSNI ROLAT SA AJVAROM ZA NIKOLJDAN Najukusnije predjelo, na slavama se uvek traži parče više
Idealno posno posluženje za slavu
Savršen patišpanj: Tajna temperature koja garantuje da kolač nikad ne „padne“
Ova hemijska reakcija daje kolaču mekoću i prozračnost koju je teško postići bez pravilnog zagrevanja
Posna pita od krompira koja se topi u ustima: Hrskava i gotova za tren, a ne treba vam ni oklagija
ajna je u čarobnoj smesi za prelivanje koja daje volumen i hrskavost kupovnim korama.
Komentari (0)