ZAČINI SU GLAVNI U OVOM OBROKU Mongolska supa ni nalik našoj!
Oduševiće vas neobičan ukus.
Bantan - Supa sa jagnjetinom
Možda vas zanima:


NAJBOLJA JE PILETINA NA INDIJSKI NAČIN Jelo se zove Tika masala i strašno je ukusan
Sve sastojke volite, sigurno.
DETOKS OBROK POSLE JAKE HRANE Očistite telo ovom supom od začinjenog roštilja
Organizam će vam biti zahvalan.
Sastojci:
1,5 l vode
200 g brašna
200 g jagnjetine
1 veza mladog luka
so, biber
2 zvezdasta anisa
1/2 kašičice kurkume
3 g cimeta
0,5 dl ulja
Priprema:
U hladnu vodu stavite jagnjetinu seckanu na kockice, posolite, pobiberite, stavite anis, kurkumu i cimet. Ostavite da proključa. U posudu sa brašnom dodajte malo proključale supe i grubo promešajte kašikom,
tako da se dobije žitko testo. Kada je jagnjetina praktično kuvana, dodajte mladi luk sečen na krupne kolutove i ostavite da ključa još 10 minuta. U šerpu sipajte ulje, a nakon toga sipajte testo kašiku po kašiku, tako da se dobiju razdvojene valjuške. Kuvajte još nekoliko minuta i servirajte toplo.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica u sočnom spoju sa višnjama, ukusa koji se pamti
Osvežavajuća i voćna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica sa višnjama koja budi sva čula
Kremasta i sočna, uzećete parče više.

BALA BAJANA Tradicionalni brazilski desert koji se topi u ustima
Prave se brzo i lako, a ukus je čista fantazija.

MASONICA Stari crnogorski specijalitet za savršen doručak
Služite toplo.

SAHER TORTA Donosimo vam originalni recept za neodoljivu čokoladnu poslasticu
Kremasta i sočna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
Komentari (0)