PREKRASNI RECEPT SA APENINA Italijanska supa sa začinima okrepiće vas za ceo dan
Nećete se pokajati kada je probate.

Italijanska supa
Možda vas zanima:

SUPA KOJE DUŠU GREJE Napravite topao obrok po bakinom receptu
Jelo na kašiku koje je uvek omiljeno.

SUPA KOJA GREJE DUŠU Vitaminska bomba od povrća koju možete jesti svaki dan
Povrća ima u izobilju.

PUN TANJIR ZDRAVLJA Osnovni recept za vitaminsku bombu
Što više povrća, to bolje.

Sastojci:
1 crni luk
1 čen belog luka
1 paprika šilja
1/2 tikvice (oko 250 g)
2 krompira (oko 250 g)
300 g mlevenog mesa
300 ml soka od paradajza
1 kašika aleve paprike
suvi začin
biber
ulje
Priprema:
Crni i beli luk oljuštite i iseckajte. Tikvicu i krompir oljuštite i isecite na komade veličine zalogaja. Papriku šilju isecite na pola, pa na tanke tračice. Na malo ulja ili masti propržite prvo oba luka, a onda dodajte mleveno
meso i mešajte tako da ne ostane u većim grudvicama. Odmah dodajte papriku, tikvicu, krompir, alevu
papriku, suvi začin, biber i promešajte. Pržite zajedno nekoliko minuta. Dodajte paradajz sok i 2 čaše
vode. Kada provri, kuvajte još 15 minuta, dok krompir ne bude mekan. Pred kraj kuvanja proverite da li je dovoljno začinjeno, pa dodajte još malo suvog začina, bibera i aleve paprike ukoliko je potrebno.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica u sočnom spoju sa višnjama, ukusa koji se pamti
Osvežavajuća i voćna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica sa višnjama koja budi sva čula
Kremasta i sočna, uzećete parče više.

BALA BAJANA Tradicionalni brazilski desert koji se topi u ustima
Prave se brzo i lako, a ukus je čista fantazija.

MASONICA Stari crnogorski specijalitet za savršen doručak
Služite toplo.

SAHER TORTA Donosimo vam originalni recept za neodoljivu čokoladnu poslasticu
Kremasta i sočna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
Komentari (0)