UKUSAN PREBRANAC NA MAKEDONSKI NAČIN Ne možete mu odoleti
Oduševićete se!

Tavče na gravče
Možda vas zanima:

BRZE, JEFTINE, NEODOLJIVE Pikantne pljeskavice od kupusa i tunjevine, apsolutni hit
Poslužite ih za ručak uz neki ukusan umak, ali mogu i kao lagana večera

UKUSAN RUČAK ZA SAMO 15 MINUTA Testenina sa čeri paradajzom, pršutom i sirom, užitak za desetku
Prednost ovog jela je brzina pripreme i lakoća, kao i odličan ukus

TAVČE NA GRAVČE Posno jelo koje osvaja od prvog zalogaja
Držače vas dugo sitim, a gotov za pola sata.

RAGU S POVRĆEM I PEČURKAMA Aromatični specijalitet sa mesom, u neodoljivom spoju ukusa
Zasitno jelo pravi je raj za nepca, a odlično je i kao predlog za slavsku trpezu.
Sastojci:
500 g pasulja
1 glavica crnog luka
1 manji paradajz
2 kašike paradajz pirea
2 čena belog luka
1 kašika aleve paprike
2 kašike ulja
so, biber
Priprema:
Uveče potopite pasulj u vodu pa ujutru prospite i skuvajte pasulj dok lepo ne omekša. Prvu vodu prospite. Crni i beli luk sitno iseckajte, propržite pa dodajte pelat, alevu papriku i sklonite sa ringle. Skuvani pasulj stavite u zemljani sud ili vatrostalnu tepsiju i prelijte smesom u tiganju. Za bolji ukus možete na vrh da stavite iseckani crni luk na trake
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

TRAMP NAJAVIO SUKOB SA IRANOM: Ova zemlja će predvoditi udar ako Teheran ne odustane od nuklearnog oružja

Zemlja vatre i nara na obali Kaspijskog jezera stiže na EXPO 2027 Beograd

ODLUKA PADA U BORU: Rukometašice u Celju u prvom meču baraža za odlazak na SP sa Slovenijom igrale 29:29, tako da u revanšu moraju da pobede

6:0 ILI 6:1 TIP JE PROŠAO Od sada, svi tiketi na ATP Masters 1000 turnirima imaju posebnu prednost!

VAŽAN TRENUTAK NA BEOGRADSKOJ BERZI Danas je ostvaren istorijski iskorak za srpsko tržište kapitala

Šta povezuje Mikija Mausa, Duška Dugouška, Super Marija i Vučka?

Srpski bokseri se pripremaju za "Noć šampiona"

MLADOST Engobirani crep nove generacije i Energetski blokovi – provereni kvalitet uz 50 godina garancije!

Na ponos Srbiji: EXPO 2027 Beograd podržao Beogradski maraton u trci za čovečanstvo

Na današnji dan, 10. april

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica u sočnom spoju sa višnjama, ukusa koji se pamti
Osvežavajuća i voćna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica sa višnjama koja budi sva čula
Kremasta i sočna, uzećete parče više.

BALA BAJANA Tradicionalni brazilski desert koji se topi u ustima
Prave se brzo i lako, a ukus je čista fantazija.

MASONICA Stari crnogorski specijalitet za savršen doručak
Služite toplo.

SAHER TORTA Donosimo vam originalni recept za neodoljivu čokoladnu poslasticu
Kremasta i sočna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
Komentari (0)