NEŽNI, KREMASTI UŽITAK Pire iz neobične zemlje pravićete svaki dan!
Ukusno jelo koje je praktično za pripremu.

Kolkanon
Možda vas zanima:

SLANO AUTENTIČNO LATINO PECIVO Empanade mogu biti i slane i slatke
Oduševite sve za stolom.
JELO SAMO TAKVO! Monaška pita je neodoljiva i za svakog gosta
Laka je za napraviti.

PRSTE DA POLIŽEŠ! Prepoznatljivo jelo koje dolazi iz Francuske omiljeno je i u Srbiji
Od svega i svačega je!

Sastojci:
1 kg krompira
2 veće glavice crnog luka
2 šolje kupusa
2 šolje lista kelja
300 g suvog mesa
3 kašike ulja
so, biber
1 dl mleka
2 kašike putera
Priprema:
U jednoj posudi skuvajte krompir, a u drugoj ispržite suvo meso, izvadite ga i ostavite sa strane. U istoj posudi propržite luk, pa dodajte narendani kupus i kelj, dok ne omekšaju. Od krompira, putera i mleka napravite pire, stavite povrće preko njega i pospite isprženim suvim mesom.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

HRSKAVI ITALIJANSKI KANTUČINI Neodoljivi keksići sa bademom koji super idu uz kafu ili čaj
Čuveni italijanski keksići sa bademom iz Toskane peku se dvaput kako bi bili što hrskaviji. Savršeno idu uz kafu ili čaj, a mogu da zamene desert ili užinu. Priprema je krajnje jednostavna, a ukus neodoljiv.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica u sočnom spoju sa višnjama, ukusa koji se pamti
Osvežavajuća i voćna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica sa višnjama koja budi sva čula
Kremasta i sočna, uzećete parče više.

BALA BAJANA Tradicionalni brazilski desert koji se topi u ustima
Prave se brzo i lako, a ukus je čista fantazija.

MASONICA Stari crnogorski specijalitet za savršen doručak
Služite toplo.
Komentari (0)