ZA LJUBITELJE ČILIJA Meksički pasulj morate probati!
Možete dodavati ljutu papriku po svom ukusu.

Meksički pasulj
Možda vas zanima:

LAKO I BRZO SE PRAVE Tortilja sa malom LJUTINOM oduševiće vas na prvi zalogaj
Praktično je i za put.

NEOBIČNO PREDJELO Ako vam dolaze gosti, ove kuglice će ih raspametiti
Lako se prave i brzo jedu.


SALATA PUNA VITAMINA Napravite ukusan obrok koji će vam prijati više od bilo čega
Pasulj je glavni sastojak!
Sastojci:
1 konzerva kuvanog belog pasulja
4 dimljene kobasice
1 ljuta papričica
1 glavica luka
iseckani paradajz (bez kože)
beli luk po ukusu
1 kocka za pileću supu
lovorov list
ulje
so i vegeta
Priprema:
Na ulju prodinstati iseckanu glavicu luka, sitno naseckati kobasice, paradajz, beli luk i ljutu papričicu. Sve dinstati dok ne počne da pušta sokove. Pasulj procediti i sipati u masu, mešati dok se ne sjedini, onda doliti vode i kocku koliko da pokrije zrna i sve kuvati 20 minuta.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica sa višnjama koja budi sva čula
Kremasta i sočna, uzećete parče više.

BALA BAJANA Tradicionalni brazilski desert koji se topi u ustima
Prave se brzo i lako, a ukus je čista fantazija.

MASONICA Stari crnogorski specijalitet za savršen doručak
Služite toplo.

SAHER TORTA Donosimo vam originalni recept za neodoljivu čokoladnu poslasticu
Kremasta i sočna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

PIŠINGER OBLANDE Desert iz Beča koji osvaja ukusom od 1852.godine
Tvorac ovog čuvenog deserta bio je poslastičar Oskar Pišinger, po kome su i dobile ime.
Komentari (0)