NEVEROVATAN SPOJ UKUSA Miris neobičnih pohovanih šnicli iz vaše kuhinje širiće se u domu
Ovaj recept je nešto drugačije.
Ukusne pohovane šnicle // posno
Sastojci:
10 sojinih šnicli
1/2 kašičice kurkume
1 lovorov list
4 kašike senfa
biozačin
so, biber
Za poh:
100 g brašna
1/2 kašičice mlevene crvene paprike
1 kašičica biozačina
so, biber
ulje
Priprema:
Šnicle obarite u vodi u koju ste dodali kašiku biozačina, so, biber, kurkumu i lovorov list. Kuvajte sve dok dobro ne omekšaju. Zatim ih i premažite s jedne strane senfom. Za pohovanje u brašno dodajte kašičicu biozačina, na vrh kašičice soli i bibera i pola kašičice paprike. Uvaljajte šnicle u smesu za poh i pržite u dosta ulja.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
GLAVNI SASTOJAK JE AROMA Dobri, stari i jedinstveni sataraš - na vodi
Ovakvo jelo će probuditi vaša čula.
OČAS POSLA Ako niste ljubitelj soje, posle ovog prostog recepta ćete je ZAVOLETI
Posni recept koji ćete stalno praviti.
MAŠTOVITE PEČURKE Spoj ove gljive sa sardinom otopiće vaša nepca
Možete služiti kao predjelo.
EM LEPO, EM UKUSNO Napravite jednostavne tikvice sa sirom
Maštovito posno predjelo koje ćete stalno spremati.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)