ŠTO SE DUŽE SPREMA, TO JE BOLJE Prasence sa šljivama idealno da danas spremite
Zasitiće celu porodicu.

Prasence sa šljivama
Možda vas zanima:

SUPA KOJE DUŠU GREJE Napravite topao obrok po bakinom receptu
Jelo na kašiku koje je uvek omiljeno.

BRZ I UKUSAN RUČAK Paprike punjene sirom po bakinom receptu
Oduševiće vas ukus!

JELO NA KAŠIKU KOJE SVAKOJ DOMAĆICI USPEVA Deca će ga zavoleti i stalno ćete ga praviti
Zdravo i neodoljivo jelo.

ZNAJU KOMŠIJE ŠTA JE DOBRO Janija bugarska čarolija
Probajte, oduševićete se.
Sastojci:
500 g svinjske plećke
200 g suvih šljiva
200 g krompira
200 g šargarepe
4-5 čenova belog luka
so
svinjska mast (može i ulje)
Priprema:
Ovo jelo se sprema satima, što duže, to bolje. Iseckajte meso da napravite zaseke, dobro ga usolite i zamastite. Ostavite preko noći u frižideru. Stavite meso u pleh, pokrijte folijom i pecite sat vremena, a onda izvadite i nakvasite svuda sokom od pečenja i okrenite. Posle dva sata pečenja, stavite pored mesa naseckane krompire, šargarepu i beli luk. Suve šljive ubacite u zasečeno meso, a šta ostane pomešajte s povrćem. Pecite još sat vremena pod folijom, a onda otkrijte da se sve zapeče.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

NAJLAKŠI RECEPT ZA PITU SA KRUŠKAMA Jednostavnije od ovoga ne može
Sočna i osvežavajuća, kao osmišljena za proleće.

SOČNA PROJA PO RECEPTU ZA POČETNIKE Priprema je nikad lakša
Služite uz jogurt ili kiselo mleko.

BRZE KROFNE OD SAMO 2 SASTOJKA Biće mekane i vazdušaste, i nikad ukusnije
Filujte prilogom po želji.

POSNI PESTO SOS Super ide uz brojna jela, za prave ljubitelje italijanske kuhinje
Čuvajte u frižideru do nedelju dana.

ZABORAVITE NA KLASIČAN ČIZKEJK Ova verzija sa pistaćima menja pravila igre
Vredan svakog truda da ga napravite, a uživaćete u svakom zalogaju.
Komentari (0)