ZNAJU KOMŠIJE ŠTA JE DOBRO Janija bugarska čarolija
Probajte, oduševićete se.

Janija sa svinjetinom
Možda vas zanima:

SUPA KOJE DUŠU GREJE Napravite topao obrok po bakinom receptu
Jelo na kašiku koje je uvek omiljeno.

BRZ I UKUSAN RUČAK Paprike punjene sirom po bakinom receptu
Oduševiće vas ukus!

JELO NA KAŠIKU KOJE SVAKOJ DOMAĆICI USPEVA Deca će ga zavoleti i stalno ćete ga praviti
Zdravo i neodoljivo jelo.

ŠTO SE DUŽE SPREMA, TO JE BOLJE Prasence sa šljivama idealno da danas spremite
Zasitiće celu porodicu.
Sastojci:
500 g svinjske plećke
4 glavice crnog luka
2 čena belog luka
10 čeri paradajza
2 kašike paradajz pirea
1 šargarepa
1 kašika brašna
2 lovorova lista
so, biber
2 kašike seckanog peršuna
Priprema:
Meso isecite na manje komade i dinstajte u dubljoj šerpi. Ubacite crni luk isečen na trakice, a šargarepu na kolutove i zajedno dinstajte. Sipajte malo vode i ostavite da sve omekša. Dodajte potom paradajz pire, brašno i začine, ponovo dodajte vode ako je isparila i ubacite čeri paradajz presečen napola. Ostavite da se krčka još 15 minuta i sklonite s ringle. Ukrasite seckanim peršunom.
SAVET Ovo jelo je odlično ako se doda i 1 zelena paprika
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

HRSKAVI ITALIJANSKI KANTUČINI Neodoljivi keksići sa bademom koji super idu uz kafu ili čaj
Čuveni italijanski keksići sa bademom iz Toskane peku se dvaput kako bi bili što hrskaviji. Savršeno idu uz kafu ili čaj, a mogu da zamene desert ili užinu. Priprema je krajnje jednostavna, a ukus neodoljiv.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica u sočnom spoju sa višnjama, ukusa koji se pamti
Osvežavajuća i voćna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica sa višnjama koja budi sva čula
Kremasta i sočna, uzećete parče više.

BALA BAJANA Tradicionalni brazilski desert koji se topi u ustima
Prave se brzo i lako, a ukus je čista fantazija.

MASONICA Stari crnogorski specijalitet za savršen doručak
Služite toplo.
Komentari (0)