STARI DOBRI POZNATI RECEPT Kremasti đuveč smazaće se za čas, svima će se dopasti
Sir mu daje poseban šmek.
Đuveč sa sirom
Sastojci:
4 kašike maslaca
8 kašika krem sira
8 paradajza
250 g sira
150 g kačkavalja
80 g dimljene slanine
čubar
ljute paprike po želji
Priprema:
Na dno đuvečare stavite četiri kašike maslaca i 8 kašika krem sira. Izrendajte 4 paradajza i pospite čubrom. Sipajte rendani kačkavalj (ostavite malo da pospete na kraju) i kockice slanine i ponovo izrendajte 4 paradajza. Rasporedite sir i pokrijte rendanim kačkavaljem. Pospite čubrom i stavite seckanu ljutu papričicu.
Zatvorite đuvečaru poklopcem i stavite u hladnu rernu. Uključite je na 180 stepeni i pecite oko 30 minuta.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
ZAMIRISAĆE CELA KUĆA Krompir sa ruzmarinom je idealan prilog za svaki ručak
Oduševiće vas lakoća pripreme.
MAĐARICA Imamo najbolji recept za kolač koji svI u Srbiji obožavaju
Klasik koji se ne odbija, za sve svečane prilike i važne događaje.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
MAFINI SA PILETINOM Klasik na slani način koji greje dušu i telo
Ako volite klasične mafine, njihovu slanu verziju ćete obožavati.
NIJE SVAKI KESTEN JESTIV Ova vrsta samo služi za dekoraciju i veoma je štetna za ljude, čak otrovna
Popularna jesenja namirnica od koje se prave brojne poslastice, po vrsti može da bude jestiva i dekorativna, pa je važno znati razliku.
Komentari (0)