LAZANJA IZ TIGANJA Gotova začas a svaki zalogaj je gurmanski raj
Još bolja od one klasične, prste da poližete.
Potrebno je:
- lazanje (7-8 listova)
- 100 g mocarele
- 500 g mlevenog mesa
- 500 g paradajz sosa
- ulje
- 1 veliki crni luk
- 2 čena belog luka
Priprema:
Na zagrejanom ulju na tihoj vatri dinstajte seckan luk 10 minuta, pa posle nekih 7 dodajte i seckan beli luk. Dodajte mleveno meso i pecite 5 do 10 minuta. Sipajte paradajz sos pa dodajte vodu i sipajte u tiganj. Stavite poklopac pa krčkajte na laganoj vatri 10 do 15 minuta. Pomešajte povremeno da se ne lepi za dno. Skinite poklopac i krčkajte dok ne ispari većina tečnosti. Dodajte mocarelu, pa poklopite dok se ne otopi. Promešajte. Služite uz prilog po želji!
IZBEGNITE BESPOTREBNE TROŠKOVE Nemojte nikako ovo da bacate u sudoperu
Ove namirnice je bolje da bacate u kantu i tako izbegnete velike troškove.
KROFNICE Brzinski desert koji se topi u ustima, a uspeće svima, najbolje stavite duplu meru
Fenomenalne i slatke, nestaće sa stola odmah.
HLEB ISPOD SAČA BOLJI OD KLASIČNOG Po receptu pevačice Nede Ukraden, mekan kao duša
Neda Ukraden, pevačica čija je višedecenijska karijera uzor mnogim mladim talentima, spada u zvezde koje su potvrdile da je za dugoročan opstanak na muzičkoj secni potreban veliki trud i rad, ali i fenomenalan vokal. Iako i dalje nastupa, ova muzička umetnica sa diplomama dva fakulteta, majka i baka troje unučadi obožava da kuva za svoje najmilije, a da je vrsna domaćica, pokazuje i ovaj starinski hleb ispod sača.
ALFREDO PASTA SA PILETINOM Najbolji italijanski recept za aromatični delikates, a gotova za 15 minuta
Slasna pasta osvojiće i one koji ne vole testeninu.
GURMANSKA PUNJENA JAJA Dekorativna i ukusna, nestaće sa stola odmah
Prave se brzo i lako, a nestaće sa stola odmah.
Komentari (0)