SPANAĆ LAZANJA UKUSNIJA OD ONE KLASIČNE Poći će vam voda na usta koliko je ukusno
Klasik za sva vremena sa drugačijim sastojcima, prste da poližete.
Petak, 22. nov 2024.
Klasik za sva vremena sa drugačijim sastojcima, prste da poližete.
Napravite ovo sočno jelo po receptu Ivana Radomirovića iz Paraćina
Sočna i slasna, najbolje odmah stavite duplu meru.
Sočna i slasna, najbolje odmah stavite duplu meru.
Još bolja od one klasične, prste da poližete.
Ako volite klasičnu lazanju volećete i ovu našu. Potrebno je manje vremena za pripremu a ukus je još bolji. Dodajte bešamel sos ili neki drugi i uživajte u svakom novom zalogaju.
Evo kako da pripremite lazanju u tiganju koja raspamećuje sva čula...
Samo poslažite sve slojeve i dobićete raskošan obrok.
Zadovoljite celu porodicu odličnim ukusom.
Ova supa je savršen zimski obrok jer će vas ugrejati u hladnim danima koji su pred nama, a uključuje sve što volite – sok od paradajza, mleveno meso i sir. Zapravo, to su lazanje u tečnom obliku, za koje vam nije potrebno više od pola sata.
Svi ukućani će biti srećni, siti i zadovoljni.