LAZANJA ZA POLA SATA Nema kuvanja kora, a pomera granice dobrog ukusa
Sočna i slasna, ukućani će biti oduševljeni.
Subota, 06. dec 2025.
Sočna i slasna, ukućani će biti oduševljeni.
Ukusan obrok koji je prilagođen za period posta...
Klasik za sva vremena sa drugačijim sastojcima, prste da poližete.
Klasik za sva vremena sa drugačijim sastojcima, prste da poližete.
Napravite ovo sočno jelo po receptu Ivana Radomirovića iz Paraćina
Sočna i slasna, najbolje odmah stavite duplu meru.
Još bolja od one klasične, prste da poližete.
Ako volite klasičnu lazanju volećete i ovu našu. Potrebno je manje vremena za pripremu a ukus je još bolji. Dodajte bešamel sos ili neki drugi i uživajte u svakom novom zalogaju.
Evo kako da pripremite lazanju u tiganju koja raspamećuje sva čula...
Samo poslažite sve slojeve i dobićete raskošan obrok.
Zadovoljite celu porodicu odličnim ukusom.
Ova supa je savršen zimski obrok jer će vas ugrejati u hladnim danima koji su pred nama, a uključuje sve što volite – sok od paradajza, mleveno meso i sir. Zapravo, to su lazanje u tečnom obliku, za koje vam nije potrebno više od pola sata.
Svi ukućani će biti srećni, siti i zadovoljni.