BELO MESO SA PAVLAKOM ZA KUVANJE Aromatično i slasno jelo, za pravo uživanje
Sočno jelo u drugačijem sosu, za prave gurmane.

Potrebno je
Možda vas zanima:

PUNJENO BELO MESO SA KAJMAKOM Ukućani će stajati u redu za još
Držaće vas dugo sitim.

SAVETI ZA SAVRŠENO BELO MESO Umesto gumeno biće mekano i sočno
Primenite jednostavne trikove kako da belo meso bude mekano i ukusno.

DODAJTE OVO U BELO MESO Potrebna vam je samo 1 namirnica, a biće mekano i sočno umesto suvo
Ako i vama belo meso ispadne suvo primenite ovaj jednostavni trik.

DODAJTE OVAJ SASTOJAK U BELO MESO Biće mekano i sočno, umesto suvo i bezukusno
Primenite super trik profesionalnog kuvara J. Kendži Lopez-Alta.
- 4 pileća filea
- beli luk u prahu
- 200 g brašna
- 100 g parmezana
- 30 g putera
- 1 crni luk
- 12 čenova belog luka
- 300 ml bujona
- 250 ml pavlake za kuvanje
- 100 g parmezana
Priprema
Posolite i pobibiberite belo meso, pa ga pospite belim lukom u prahu. U jednoj posudi pomešajte brašno sa parmezanom, pa uvaljajte belo meso. Sipajte malo ulja u tiganj, pa otopite parče putera, i ispržite meso. Meso izvadite iz tiganja, dodajte još malo ulja, pa propržite sitno sečen crni luk. Nakon što omekša, dodajte čenove belog luka. Pritisnite ih nožem, pa dodajte u tiganj. Dodajte bujon i pavlaku za kuvanje, pa promešajte. Nakon što krene da ključa, dodajte parmezan, so i biber. Dobro promešajte. Onda vratite meso i kuvajte, još nekoliko minuta. Služite uz prilog po želji. Prijatno!

POSNA PAŠTETA OD CRVENOG SOČIVA Gotova za 20 minuta, a neponovljivog ukusa
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog omiljenom jelu.

BOEM TORTA Jedini recept koji trebate da znate za raskošnu poslasticu
Kremasta i sočna, za svaku svečanu priliku.

NJOKE SA SLANINOM Gurmanski specijalitet po receptu italijanske bake
Slasne i sočne, bićete raspamećeni.

NEODOLJIVI SUFLE OD LIMUNA U savršenom slatko-kiselkastom spoju, topi se u ustima
Kremast i osvežavajući desert, pravićete stalno.

POSNI PIRE OD GRAŠKA Jednostavni specijalitet koji super ide uz brojna jela
Kremasti i lagan, po receptu bez mane.
Komentari (0)