CRVENA PASTA Savršen spoj testenine i paradajza napravi se lako, a pojede u trenu
Klasik bez premca u savršenom spoju različitih ukusa.
Potrebno je
- 400 g paste
- 5 paradajza, oljuštenih i iseckanih
- 3 čena belog luka, iseckana
- 1/4 šolje maslinovog ulja
- svež bosiljak, iseckan
- so i biber po ukusu
Priprema:
Skuvajte pastu prema uputstvu sa pakovanja. U tiganju zagrejte maslinovo ulje i propržite beli luk dok ne zamiriše. Dodajte paradajz i kuvajte 10 minuta, dok ne omekša. Dodajte so, biber i bosiljak, pa kuvajte još 5 minuta. Prelijte sos preko skuvanih špageta i poslužite.
Možda vas zanima:
PASTA IZ RERNE ZA KADA NEMATE VREMENA A 100 puta bolja od one klasične, prste da poližete
Sočna i punog ukusa, postaće vaše novo omiljeno jelo.
ITALIJANSKA PASTA SA PISTAĆIMA Savršen spoj različitih ukusa koji popravljaju dan u trenu, sipaćete tanjir više
Kremasta i drugačija, za dane kada nemate vremena.
NAJLEPŠA JELA SA PAPRIKAMA Od potaža do crvene paste, a svaki zalogaj miluje nepca
Sočni potaž, menemen za doručak ili slasna crvena pasta, nećete da pogrešite šta god da odaberete.
ITALIJANSKA PASTA Slasni delikates sa patlidžanom koji budi sva čula
Poješćete u slast, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
MAĐARICA Imamo najbolji recept za kolač koji svI u Srbiji obožavaju
Klasik koji se ne odbija, za sve svečane prilike i važne događaje.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
MAFINI SA PILETINOM Klasik na slani način koji greje dušu i telo
Ako volite klasične mafine, njihovu slanu verziju ćete obožavati.
NIJE SVAKI KESTEN JESTIV Ova vrsta samo služi za dekoraciju i veoma je štetna za ljude, čak otrovna
Popularna jesenja namirnica od koje se prave brojne poslastice, po vrsti može da bude jestiva i dekorativna, pa je važno znati razliku.
Komentari (0)