PILETINA SA 4 VRSTE SIRA Slasno jelo za prave gurmane koje se topi u ustima
Fenomenalno jelo držaće vas dugo sitim.
Potrebno je
- 800 g pilećeg belog mesa
- 200 ml krem pavlake za kuvanje
- 180 g kisele pavlake
- kesica začina piletina sa 4 vrste sira
- 100 g kačkavalja
Priprema
Rernu zagrejte na 220 stepeni. Pileće belo meso isecite na šnicle i poređajte u vatrostalnu posudu. Kiselu pavlaku na tihoj temperaturi otopite i u nju dodajte neutralnu pavlaku i sjedinite. Sklonite od šporeta i u to dodajte začin za piletinu sa 4 vrste sira i mešajte da se sjedini. Nalijte polovinu pavlake preko mesa, zatim poređajte još jedan red mesa i prelijte ostatkom smese od pavlake. Odozgo narendajte kačkavalj i stavite da se peče na 220 stepeni oko 30 minuta da porumeni. Služite toplo. Bon appetit!
Možda vas zanima:
PILETINA SA 4 VRSTE SIRA Sočno jelo za sva vremena i prilike, ukusno i slasno
Fenomenalan obrok držaće vas dugo sitim.
PILETINA SA 4 VRSTE SIRA Sočno jelo koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim, klasik bez premca
Svaki zalogaj je bolji od prethodnog, a meso se lepi za prste.
PILETINA U SLASNOM SOSU Jelo koje se ne odbija, nestaje sa stola odmah, a meso se lepi za prste
Sočno jelo držaće vas dugo sitim, a osvaja od prvog zalogaja.
HARMONIKA PILETINA Prava eksplozija ukusa, a meso se lepi za prste
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a držaće vas sitim satima.
OSVEŽAVAJUĆI POTAŽ OD POVRĆA Aromatičan i ukusan, a krepi organizam u trenu
Sočan spoj šargarepe, tikvica i jabuke oduševiće i one izbirljive.
SPASITE PREVIŠE LJUTO JELO Nemojte da bacate već dodajte ovu namirnicu, odmah će da ublaži ukus
Ako ste ubacili previše čilija pa je jelo ispalo ljuto, primenite ovaj koristan trik.
BRUSKETI SA PEČURKAMA Slasni zalogajčići nestaće sa stola odmah, a imaćete osećaj kao da ste u Italiji
Sočni i aromatični, idealni za slavsku trpezu.
ČOKOLADNA TORTA Poslastica koja popravlja dan u trenu, po receptu čuvene Marte Stjuart
Neodoljiva čokoladna torta objavljena u časopisu Martha Stewart living, za prave sladokusce.
TIRAMISU SA BUNDEVOM Jesenji specijalitet sa kafom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, uzećete parče više
Čuveni italijanski desert u savršenom spoju sa bundevom, kraljicom sezone.
Komentari (0)