PILETINA SA 4 VRSTE SIRA Slasno jelo za prave gurmane koje se topi u ustima
Fenomenalno jelo držaće vas dugo sitim.

Potrebno je
Možda vas zanima:

PILETINA SA 4 VRSTE SIRA Sočno jelo za sva vremena i prilike, ukusno i slasno
Fenomenalan obrok držaće vas dugo sitim.

PILETINA SA 4 VRSTE SIRA Sočno jelo koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim, klasik bez premca
Svaki zalogaj je bolji od prethodnog, a meso se lepi za prste.

PILETINA U SOSU OD ŠAMPINJONA Kremasto jelo pravi je raj za nepca
Sočno jelo oduševiće i one izbirljive.

PILETINA U UMAKU OD POMORANDŽE Pravi raj za nepca, ukućani će stajati u redu za još
Služite toplo uz prilog po želji.
- 800 g pilećeg belog mesa
- 200 ml krem pavlake za kuvanje
- 180 g kisele pavlake
- kesica začina piletina sa 4 vrste sira
- 100 g kačkavalja
Priprema
Rernu zagrejte na 220 stepeni. Pileće belo meso isecite na šnicle i poređajte u vatrostalnu posudu. Kiselu pavlaku na tihoj temperaturi otopite i u nju dodajte neutralnu pavlaku i sjedinite. Sklonite od šporeta i u to dodajte začin za piletinu sa 4 vrste sira i mešajte da se sjedini. Nalijte polovinu pavlake preko mesa, zatim poređajte još jedan red mesa i prelijte ostatkom smese od pavlake. Odozgo narendajte kačkavalj i stavite da se peče na 220 stepeni oko 30 minuta da porumeni. Služite toplo. Bon appetit!

POSNE BOLONJEZE SA PEČURKAMA Slasno jelo prvi je raj za nepca
U savršenom spoju sa pečurkama, prste da poližete.

RUM KOLAČ Sočan kolač mekan kao duša, ukusa koji priča priče
Neodoljiv desert jednostavne pripreme.

LAGANI TART SA LIMUNOM Kremast i sočan, po receptu bez mane
Osvežavajući desert za prave sladokusce.

ČOKOLADNA PITA OD PRHKOG TESTA Neodoljiva poslastica nestaće sa stola odmah
Super ide uz šoljicu kafe.

FOKAČA SA RUZMARINOM Mirisna pogača mekana kao duša, a slaže se sa raznim prilozima
Sočna fokača biće mekana danima.
Komentari (0)