TORTA LEJDI DI Pravi se sa pudingom i ne peče se

Ivana Pavlović

12:00

Slatki kutak 0

Ako želite laganu i voćnu tortu probajte Lejdi Di. Sa dodatkom kokosa i pudinga , svako novo parče biće pravo uživanje.

kokos torta
Shutterstock

Potrebno je

7,5 dl mleka, 3 pudinga od vanile, 350 g šećera, 1 maslac, 300 g keksa, 300 g mlevenih oraha, lešnika ili kokosa, 4-5 banana, 500 ml slatke pavlake za šlag.

Priprema

Skuvajte puding sa šećerom i mlekom. Kad se ohladi umutite maslac, dodajte lomljeni keks, iseckane banane i po izboru 300 g oraha/lešnika/kokosa. Sve zajedno dobro sjedinite, pa istresite na odabranu podlogu i formirajte željeni oblik. Umutite šlag od pavlake i ukrasite tortu.

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading